Maria în dialog cu Diavolul

În dialog cu Diavolul

Diavolul: Vaccinul funcționează, vaccinați-vă!

Maria: Cum adică funcționează? În Anglia, 60% din covidați sunt vaccinați cu două doze. Vaccinul nu face absolut nimic pentru a reduce transmisia.

Diavolul: Dar nu mai sunt decese acum în Anglia datorită vaccinului. Vaccinul salvează vieți. Vaccinează-te ca s-o salvezi pe bunica. Vaccinează-te ca să-i protejezi pe restul, lasă egoismul tău deoparte pentru binele comun.

Maria: Nu mai sunt atâtea decese pentru că este vară și lumea nu se mai răcește, deci nici nu mai decedează atâția din cauza comorbidităților.

Diavolul: Greșești, mortalitatea a fost redusă pentru că s-au vaccinat.

Maria: Tu ești cel care nu pricepe, vaccinul nu are efect și nu influențează cu nimic în bine. Nu știm cum influențează în rău încă, până acum au fost multe efecte adverse, dar nu s-au făcut studii în timp care să ne arate cum poate influența organismul în câțiva ani. În orice caz, nu datorită vaccinului au scăzut cazurile, ci datorită vremii, așa a fost și anul trecut în vară, iar în toamnă-iarnă cazurile vor crește din nou, ca și decesele, pentru că începe sezonul gripal și unii oameni au comorbidități care le pot cauza decesul în caz de gripă, viroză sau alte afecțiuni respiratorii.

Diavolul: Parțial ai dreptate, cazurile vor crește într-adevăr, dar asta va fi din cauza tulpinii delta și din cauza celor ca tine care refuză cu încăpățânare să se vaccineze, refuzați progresul medical, refuzați știința!

Maria: Aiurea! Așa putem spune că la fiecare sezon gripal apare o nouă tulpină și trebuie un nou vaccin.

Diavolul: Tocmai. Trebuie vaccinare periodică, an de an, de mai multe ori pe an, constant și continuu. Asta este noua normalitate. Doar așa vom fi în siguranță.

Citiți și:  Așa apar nevaccinații majoritari în ATI – cei care nu au trei doze sunt declarati nevaccinați!

Maria: Asta este o agendă bolnavă care urmărește profitul în urma experiențelor medicale făcute pe oameni. Gripe au mai fost și vor mai fi, dar mass media împreună cu medicii vînduți și politicienii trădători i-au înfricoșat pe oameni și i-au făcut să creadă că banala răceală, guturaiul de sezon, gripa cea de toate iernile, este în realitate un virus super-ucigaș care generează munți de cadavre.

Diavolul: Asta e o teorie a conspirației. Virusul e real și trebuie să ne protejăm.

Maria: Consideri că siguranța este mai importantă ca libertatea?

Diavolul: Bineînțeles. Dacă refuzi vaccinarea o să-ți iau libertatea, o să te ostracizez, vei deveni o oaie neagră printre oameni, supusă presiunilor sociale, incapabilă de a te distra cu ceilalți la concerte, de a călători în alte țări, de a intra în restaurante și într-un final îti voi interzice să cumperi sau să vinzi fără acest vaccin. Dacă ajungi până acolo fără să cedezi, vei fi lapidată de proprii tăi semeni, care vor vedea în tine un monstru insensibil, un terorist biologic, cauza suferinței lor, cea care este vinovată de moartea celor dragi.

Maria: Ești dement dacă chiar crezi că vom ajunge acolo. Majoritatea Românilor sunt nevaccinați, cu toate șiretlicurile perverse încercate de autorițătile ticăloase, cu toți micii din lume, tombole și alte batjocuri, cei vaccinați sunt o minoritate.  Aici nu e Fâșia Gaza, ci Grădina Maicii Domnului, aici tu nu ai aceeași putere ca în Israel, Anglia sau SUA. Aici mai avem pustnici care se roagă pentru popor, avem sfinți în cer care veghează, avem martiri al căror sânge spală. Pleacă de-aici, drace!

Diavolul: Antisemită sălbatică ce ești, nici chiar Dușmanul nu vă poate băga în traistă dacă voi pe voi nu vă ajutați, cu toate că prezența Lui aici este semnificativă. Viitoarea mea servitoare, te voi vizita din nou în iarnă și vom vedea câtă încredere mai ai atunci. Războiul meu este unul încet, vă fierb la foc mic, dacă nu ați obosit acum, vedem la anul, vedem peste doi ani, vedem peste 10 ani când aveți mai puține drepturi și libertăți ca în anii precedenți, când obosiți, cine va răzbi atunci? Cine va mai avea curajul să intre în magazin fără botniță? Cine va mai îndrăzni să spună că nu s-a vaccinat? Ceilalți se vor uita la voi cu ochi plini de ură și peste câțiva ani sau poate chiar mai repede vor fi în stare să vă linșeze în stradă, crezând că fac bine.

Citiți și:  IPS Teodosie: Cei bolnavi care se vaccinează mor / Ce spune despre COVID: Medicina nu mai are logică. E ipoteză, nu mai e ştiinţă [VIDEO]

Maria: Mântuitorul ne-a avertizat despre toate aceste lucruri. Credința noastră ne va asigura dăinuirea. Refuzul nostru de a ne vinde sufletul va spori puterile divine care înclină balanța în favoarea noastră. În numele lui Iisus Hristos, pleacă de-aici!

Diavolul plecă, iar Maria se trezi, încă având în minte chipul demonic. Clipind, privește pe geam și vede televizorul pornit la un vecin. Maria are impresia că pe sticlă vede diavolul din vis, vorbind cu aceeași satisfacție drăcească.

Își freacă ochii și mai clipește de câteva ori, acum vede bine. S-a trezit complet. La televizor, Raed Arafat își continuă discursul prin care îndeamnă la vaccinare. – Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *