MARIA GHIORGHIU, AVERTISMENT ÎNFIORĂTOR pentru un MARE OM al TEATRULUI ROMANESC – Urmeaza doliu in Romania?

Maria Ghiorghiu a scris un mesaj alarmant care, de data aceasta, vizează în mod expres un mare actor român. Prezicătoarea vine cu vești nu tocmai bune și susține că acest mare actor al României se va lovi de serioase probeme de sănătate – cu precădere, probleme ale inimii.

„În această noapte, în timp ce scriam la articolul anterior, deși eram cu ochii pe monitor, văd în stânga mea un om de mare valoare al TEATRULUI românesc.

Acest om de mare valoare al TEATRULUI românesc deja a trecut prin multe supărări și tragedii, și iată că, din nefericire, toate aceste supărări i-au slăbit sănătatea trupească,mai precis, sănătatea inimii.

Citiți și:  Acuze grave lansate de celebra prezicatoare Maria Ghiorghiu. "Cu cine să mă lupt? Sunt prea puternici și nu fac faţă"

Deci, îl văd căzut pe partea stânga, se ține cu mâinile de partea inimii și are faţa transfigurată de durere și de faptul că nu mai putea respira.

Mă privea în ochi și parcă voia să spună ceva, dar nu mai putea.

Prieteni dragi, acest om are inițialele numelui și prenumelui așa:

„F. C. „

Eu nu pot să-i dau numele întreg, pentru a nu fi acuzată că-i stric imaginea sa publică sau cariera sa în Teatru și la alte activități TV.

Mă rog la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului că să-l întărească sufletește și trupește și să-i dăruiască multă sănătate și pe cât se poate multe bucurii.

Citiți și:  Acuze grave lansate de celebra prezicatoare Maria Ghiorghiu. "Cu cine să mă lupt? Sunt prea puternici și nu fac faţă"

Eu îl respect tare mult și-l admir în tot ce face pentru noi publicul care-l iubim”, a scris Maria Ghiorghiu. Cel mai probabil, „omul de mare valoare al teatrului romaânesc” cu inițialele F.C., la care se referă Maria Gheorghiu, este Florin Călinescu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile