Margherita e KO! Reactii violente in fata jurnalistilor in plina strada. Detalii-bombă


Margherita de la Clejani nu se dezminte după accidentul rutier provocat în weekend-ul trecut, când a condus sub influența substanțelor interzise, pe numele său fiind întocmit și dosar penal care va ajunge cât de curând pe masa judecătorilor. Deși riscă între 1 și 5 ani de închisoare, tânăra de 30 de ani continuă să aibă un comportament nepotrivit, mai ales la adresa jurnaliștilor.

Margherita de la Clejani a agresat jurnaliștii în plină stradă
Dacă până acum încerca doar să-i ironizeze prin diverse videoclipuri și mesaje aparent inofensive postate pe rețelele de socializare, iată că interpreta de muzică de petrecere a recurs la gesturi extreme în momentul în care a fost surprinsă într-un loc retras din Capitală. Nu doar că a refuzat să răspundă întrebărilor, ci i-a amenințat printr-un limbaj suburban imposibil de reprodus, ca mai apoi să arunce cu o piatră în direcția cameramanului.

„Pleacă de aici că vă dau cu ceva în cap! Vă dau și un capac. Vă și scuip. Sunt violentă că vreau și că pot. Du-te-n … mea și cu toată familia”, le-a spus Marguerita reporterilor, vizibil iritată de prezența lor.

Iar dacă vă gândeați că lungul drum spre casă o va face să regrete acest gest, ei bine, în mesajul publicat ulterior pe Instagram, fata Clejanilor susține că nu are motive să se simtă rușinată de ieșirea nervoasă pe care a avut-o. Ba chiar este mândră și consideră că printr-o astfel de atitudine a dat dovadă de curaj.

„Astăzi vreau să îmi mulțumesc mie pentru că sunt o femeie care are un CURAJ cât șapte bărbați la un loc, numărul paparazzilor! Tom&Jerry. De astăzi intru în priză! Vreau să mă joc, dă-te, fă-mi loc!”, a scris aceasta.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.