Marele secret al lui Ludovic Orban

S-a aflat marele secret al premierului Ludovic Orban!

De 20 de ani acesta nu mai face acest lucru și este convins de acest principiu pe care-l urmează.

Premierul Ludovic Orban nu este un cheltuitor și nu trăiește extravagant, dar de 20 de ani este vegetarian convins, a decalrat deputatul PNL, Răzvan Prișcă. Acesta a mărturisit că nu a renunțat la carne pentru sănătate ci din principiu.

„Este un om departe de a fi extravagant, departe de a fi un cheltuitor pentru sine, de la telefonul pe care l-a avut multă vreme, care nu a fost deloc performant, este un om care trăiește destul de simplu și nu are ambiții de a fi în ton cu moda, pe haine, pe aparatură, este un om destul de simplu. (…) Este vegetarian cred că de vreo 20 de ani, nu știu, dar de ani buni”, a spus Răzvan Prișcă, la Digi24.

Citiți și:  Orban către Cîțu: "Băi nesimțitule!" Jigniri FARA PRECEDENT la finalul ședinței solemne din Parlament

Ultimul preparat pe bază de carne, din care Ludovic Orban s-a ospătat acum 19 ani, a fost un biftec tartar. Premierul a hotărât să nu mai mănânce carne în timp ce își petrecea luna de miere, la Predeal.

„Nu am renunţat la carne pentru a-mi proteja neapărat sănătatea, ci doar din principiu. Nu vreau să omor animale pentru a mă hrăni”, mărturisea Ludovic Orban.

Vezi: Cine este soția primului ministru Ludovic Orban și de ce nu există poze cu cei doi împreună!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.