“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

MARELE PREMIU: 120.000 EURO! Castigatoarea ROMANII AU TALENT 2017, Lorelai Moșneguțu, VA DONA BANII SARACILOR

lorelai mosnegutu

Lorelai Moșneguțu a câștigat Românii au talent 2017 și premiul de 120.000 de euro. Lorelai Moșneguțu a impresionat încă de la preselecții, când a primit Golden Buzz-ul de la Mihaela Rădulescu și a ajuns direct în semifinale. Publicul a votat-o să ajungă în finală și tot publicul a răsplătit-o cu marele premiu de 120.000 de euro.

Îndrăgită încă de la prima sa apariție la Românii au Talent, Lorelai a povestit în trecut despre marele său vis în care și-ar dori să investească o sumă atât de mare precum premiul de 120.000 de euro pe care l-a câștigat aseară. Mai exact, Lorelai, care ar vrea ca pe viitor să înființeze o fundație pentru copiii cu handicap, dar se gândește și la cariera sa:

„O să-mi cumpăr un apartament în București, la parter sau la etajul 1, cu mobilă personalizată. O să investesc în cariera mea muzicală, restul o sa-i donez săracilor. Pentru mine a însemnat un nou început, o renaștere.”

Clasamentul final:

Locul 1 – Lorelai Moșneguțu

Locul 2 – OK! World Wide

Locul 3 – Fang Shuang

Locul 4 – Eva Timuș

Locul 5 – Florin Nae

Locul 6 – Paula Rad

Locul 7 – George Aghinea

Locul 8 – Hera Zăuleț și Marius Moldovan

Locul 9 – Beniamin Dumbrăvan

Locul 10 – Aeros

Locul 11 – Run to Infinity

Aeros, Beniamin Dumbravan, Eva Timus, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zaulet şi Marius Moldovan, Lorelai Mosnegutu, OK! World Wide, Paula Rad şi Run to Infinity au făcut spectacol pe scenă, în finala Românii au talent 2017, care a avut loc vineri, 2 iunie.

Marea finală de vineri a fost foarte diversificată: voci de aur, acrobații spectaculoase, dansuri impresionante. Cei 11 finalişti au urcat pe scenă pentru ultima oară, vineri, 2 iunie, pentru a-i convinge pe români de talentul lor şi pentru a intra în posesia premiului de 120.000 de euro.

Ce au zis jurații despre prestațiile concurenților din finală:

Florin Călinescu: „Sezoanele sunt egale, avem un sezon perfect cu cel care a fost și cel care va veni. Piesa e gata, trag oblonul”.

Andra: „Bravo colegilor. Avem în față protagoniștii celui mai electrizant show. Vă felicit că ați avut curaj să vă lăsați jurizați de noi. Vă felicit, sunteți de nota 10”.

Mihaela Rădulescu: „Dragi colegi, mulțumesc pentru acest sezon epic. Dragi finaliști, vă spun: sunteți talentați, sunteți acolo unde v-ați dorit. Aici nu se termină pentru mulți dintre voi, aveți cu ce merge mai departe. Mulțumesc tuturor și vă iubesc”.

Andi Moiescu: „Romanii se plâng că nu au cu cine să voteze. Uite că avem de șapte ani încoace. Mă bucur că măcar talentul ne mai adună. Mă bucur să mai fim împreună”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.