Marele învins al alegerilor e Pandele, c-o va avea pe Firea toată ziua acasă

Deși la el în Voluntari a obținut un nou mandat cu peste 70% din voturi, Florentin Pandele este de departe marele perdant al acestor alegeri. Să-ți stea tot timpul acasă o Gabi Firea care tocmai a rămas fără locul ei de furat e o pedeapsă care face să pălească orice eventual alt câștig.

Și cum o nenorocire nu vine niciodată singură, Gabi Firea l-a anunțat pe Pandele că urmează să-și mai aducă o tură de rude din Moldova. Doar că, de data asta, toate rudele vor trebui înghesuite cumva în organigrama de la primăria Voluntari, că la București nu mai e loc.

Tot la Voluntari vor ajunge probabil și rudele Gabrielei Firea care încă au joburi la primăria Capitalei, pentru că e greu de crezut că vor putea rămâne acolo. Astfel, la un calcul sumar, reiese că primăria Voluntari va trebui să angajeze rapid câteva sute de persoane. Sunt șanse minine ca bugetul Voluntariului să acopere măcar salariile rudelor, deci cel mai probabil Pandele va ajunge să ducă bani de-acasă.

Sursa – TNR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.