Marea mahmureala! Romanii au dureri de cap si greturi din cauza patriotismului exagerat afisat ieri

După ce ieri, cu ocazia Zilei Naţionale, românii au exagerat cu patriotismul, marea lor majoritate se plâng azi de senzaţii de vomă şi dureri atroce de cap. „Nu o să ma fiu patriot niciodată”, spuneau azi mulţi români, deşi până şi ei sunt conştienţi că sunt şanse infime să se ţină de promisiune.

Principala cauză a durerilor de cap şi greţurilor ţine de faptul că românii nu ştiu să fie patrioţi cu măsură. „Nu doar că s-au umflat de patriotism, dar au şi amestecat manifestările patriotice între ele: au cântat imnul, au fluturat tricolorul, au ascultat «Doamne, ocroteşte-i pe români» sau «Treceţi batalioane române Carpaţii», unii chiar au dat Like la pagina de Facebook a lui Vadim”, explică reputatul medic Decebal Popescu.

Citiți și:  Eurostat: Românii, cei mai săraci din Uniunea Europeană STUDIU

În speranţa că îşi vor ameliora starea, mulţi români se dreg azi ascultând cântece patriotice maghiare, fluturând steaguri ruseşti sau savurând produse culinare turceşti. Cei mai disperaţi au ajuns chiar să ardă steaguri tricolore, dar există şi cazuri izolate de concetăţeni care ascultă şi azi imnul României, pe principiul „cui pe cui se scoate”.

Sursa: Times New Roman

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.