Marea dramă a alegerilor prezidențiale: Oricum ar da-o, România nu va avea ca președinte un ETNIC român!

ponta-iohannis1

Cred că niciodată nu a fost o situație mai dificilă, în ceea ce privește alegerea unui președinte, ca acum. Manevrele mizerabile ale clasei politice, în integralitatea ei, au făcut ca oamenii de adevărată valoare intelectuală și morală ai României să nu poată ajunge în vârful puterii.

Slugi ale evreilor sioniști, ale rușilor sau ale americanilor, stârpiturile care au tras sforile în această țară, de zeci de ani, au îngenunchiat România economic și moral, iar acum ne-au adus în situația de a alege între doi candidați, cetățeni români, dar care nu sunt și etnici români…

Desigur, într-o lume evoluată, civilizată, trebuie să privim dincolo de astfel de condiționări și să vedem omul, valoarea lui. Totuși, într-o țară cu o populație majoritar românească ar trebui să avem în fruntea ei un etnic român, pentru că sunt destui români de valoare. Așa ar fi normal, așa ar fi decent, iar acest lucru ține de un firesc al lucrurilor.

Cu toate acestea, ne vedem în situația în care avem de ales între un Ponta – a cărui familie a venit din Italia și Albania (numele Naum al mamei având vibrații evreiești, deși Ponta ne asigură că este aromân) și un Iohanis, etnic german.

Pe cine să votăm? Cine să ne reprezinte la cel mai înalt nivel? Despre amândoi se spun multe lucruri rele, amândoi sunt suspectați că fac jocul străinilor: Iohanis pe al nemților, iar Ponta, ba pe al rușilor, ba pe al americanilor.

Deocamdată nu avem soluții. Oricum am da-o, nu ne putem gândi (sunt excluși oligofrenii din această analiză) decât la eternul VOT AL RĂULUI MAI MIC. Până când, însă? Când se va trezi acest popor din adormire, ca să-și ia destinul în propriile mâini?!?

Da, România este o țară sub ocupație, o țară în care forțele străine și-au făcut bine treaba pentru a ne cuceri; doar că acest lucru nu s-ar fi putut petrece fără complicitatea românilor ticăloși sau indiferenți.

Așadar, vina este comună – a alogenilor care luptă împotriva acestei țări și a românilor lași, proști, nemernici sau indolenți!

Marea dramă a acestor alegeri este aceea că prostul majoritar s-ar putea ca, încă o dată, să aibă ultimul cuvânt. Iar dacă este așa, atunci, să fim sinceri, acest popor își merită soarta! De Daniel Roxin

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

3 comentarii

  1. 100 % corect si normal modul in care Daniel Roxin pune problemele. E o persoana pe care o apreciez, de altfel, si pentru o serie de emisiuni pe tema adevaratei noastre istorii, resp. pe tema originii noastre preponderent
    traco-dace, emisiuni difuzate pe canalul Nasul TV.

  2. Comentariile noastre nu fac 2 bani ,pana ce nu va veni un roman ferm la putere ,romanii nu si vor scoate nasul din "cur",le trebuie ceva dur sa i faca sa explodeze toti si sa se uneasca .O trezire colectiva e mai de pret decat o mie de comentarii

  3. au fost solutii si ne-am batut joc de ele !!!!!!!!!!!!
    N-avem dreptul sa ne plangem , traim oricum mai bine decat meritam !!!!!!!!!!!!!

Lasa un comentariu