“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALINTERNATIONALSTIRI

Marea Britanie, statul CRIMINAL

Alfie Evans

Alfie Evans este un copil care în data de 9 mai, dacă mai apucă, ar împlini doi ani si care a fost condamnat la moarte de un judecător dement si de niste medici criminali de la spitalul unde este ținut în viață de aparate în Liverpool.

Băiețelul e in comă de la 6 luni. Și, conform legislației din Anglia, statul a decis să îl omoare pentru a-i asigura un sfârșit demn.

Părinții s-au opus eutanasierii pentru că încă speră într-o minune. Au obținut pentru copil cetățenia italiană si acceptul unui spital din Italia care s-a angajat să îl țină în viață cât e nevoie și să îi și facă noi investigatii. Copilul are reacție cand aude vocile părinților. Deci, nu știu ce comă e asta.

Când tatăl baiețelului s-a dus să îl ia, să îl ducă la elicopter, a trăit pentru a doua oară iadul, pe care îl trăia deja de un an jumatate de când avea copilul în comă. Statul italian a pus la dispoziția familiei Evans un elicopter militar cu personal specializat si dotat corespunzator unor astfel de transporturi. Reprezentanții spitalului au chemat însă poliția, care a împiedicat omul să își ia copilul.

Pe 25 aprilie la ora nouă seara copilul a fost deconectat de la aparate. Dar nu a murit, deși medicii au spus că va muri în câteva minute. Si în continuare se încăpățînează să trăiască. Mamei i s-a permis să îi dea apă și a fost conectat din nou la oxigen după câteva ore în care a respirat deconectat și în care părinții i-au făcut respiratie gură la gură ca să îl ajute cu aer. Dar, dacă nu e hrănit artificial e puțin probabil să aibă putere să supraviețuiască.

Ce scriu eu aici pare un film prost, nu? Ei bine, nu e. E chiar realitatea. Se întamplă în Marea Britanie. Unde copiii aparțin statului, care poate face tot ce vrea cu ei, fără acordul părinților. Pare incredibil. Dar doar pare. Fiindcă asta se întâmplă acum, cand scriu rândurile acestea, pe 26 aprilie la ora 1 dimineața. Un copil luptă să trăiască după ce a fost deconectat de la aparatele care îl țineau în viață, pentru că un tribunal englez a stabilit că băiatul trebuie să moară „demn”.

Cine zicea că noi românii suntem pe ultimul loc la toate? Că suntem cei mai răi din Europa? Cine zicea că noi suntem maimuțele?

Doamne, dă-i zile micuțului. Si dă-le o lecție criminalilor. Care de altfel trebuie băgați la pușcărie pe viață. – Autor: Cristina Leordeanu / Sursa: Justitiarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.