Marea Britanie: Muhammad a fost cel mai popular nume de bebeluș pentru al treilea an consecutiv în 2019

O listă cu cele mai populare nume de băieți nou-născuți din Regatul Unit a fost publicată recent de un site numit Babycenter. Clasamentul din 2019 arată că numele Muhammad – inclusiv variantele sale diferite de ortografie – a fost în topul listei cu cele mai populare nume de băieți din Marea Britanie pentru al treilea an consecutiv.

Numele Noah a ocupat locul doi în clasamentul din 2019, în timp ce Oliver a alunecat de pe locul trei pentru prima dată în nouă ani, relatează Global Village Space.

Anul 2019 a cunoscut și alte nume arabe crescând în popularitate. În afară de numele Mohammed, alte nume de băieți musulmani precum Ali, Ahmad și Ibrahim au făcut top 100 cele mai populare nume de bebeluși.

Pentru fete, primele trei nume cele mai populare din Marea Britanie în 2019 au fost Olivia, Sophia și Eva, în timp ce numele arabe Zara, Nur, Fatima și Maryam au fost cele 29, 45, 57 și 59, cele mai populare nume.

Între timp, există o campanie pentru ca oamenii din Marea Britanie să aibă mai puțini copii. În noiembrie trecut, Voice of Europe a raportat la un anunț publicitar la Londra care a provocat o indignare largă atunci când i-a încurajat pe britanicii albi să se sterilizeze pentru a face orașul mai puțin aglomerat.

Anunțul – spre deosebire de alte reclame moderne din Marea Britanie care au cerințe de diversitate – a arătat doar imagini cu oameni albi, motiv pentru care a provocat furie, deoarece britanicii albi au deja cei mai puțini copii din orice grup etnic din țară. Sursă: Front14.net

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.