Marea Britanie: fetite cu vârste de 12, 13 și 15 ani VIOLATE de gașca de tigani din Romania

O gasca de tigani migranți din Romania au fost condamnați la închisoare de către o instanță din Manchester pentru că au violat în mod repetat fetele de 12, 13 și 15 ani, folosind social media pentru a le ademeni în parcuri.

Cei patru tigani din Romania au „bombardat” cu mesaje școlarite pe rețelele de socializare pentru a le atrage în parcurile din Manchester pentru a face sex cu ele, relatează The Sun.

Până în prezent, poliția a reușit să identifice trei victime cu vârste cuprinse între 12, 13 și 15 ani. Cu toate acestea, poliția consideră că ar putea exista victime suplimentare, deoarece alți membri ai bandei sunt încă pe fuga.

Între cei patru, frații Sebasitan Baltatu, de 18 ani, și Ilie Daniel Baltatu, 22 de ani, și verii lor Parizian Călin, de 20 de ani, și Adrian Călin, de 20 de ani, au fost condamnați la mai mult de 25 de ani de închisoare.

În timpul declarațiilor victimei, una dintre fetele sărace a spus: „Niciun cuvânt nu poate explica prin ce am fost trecut. La vremea respectivă, habar nu aveam de ce s-a întâmplat. Anxietatea mea se agravează și urăsc să fiu lăsată pe cont propriu ”.

O altă victimă a spus că a trecut de „cel mai rău moment al vieții”.

„Mă simt rău când mă gândesc la ce făceau acești oameni. Cred că ar putea fi și mai multe victime despre care nu știm ”, a adăugat tânăra.

În timpul declarațiilor sale după sentință, judecătorul Goddard le-a spus violatorilor: „Sper că fiecare dintre voi va reflecta asupra acestui comportament îngrozitor și va lua în considerare modul în care acest abuz poate fi controlat în comunitatea lor.”

„Fiecare dintre victime a demonstrat vitejie considerabilă în înaintarea în față. Când cineva consideră copilăria dificilă pe care a avut-o fiecare, este de înțeles de ce au venit în căutarea de prieteni ”, a continuat judecătorul.

Vezi: Un oras multicultural devine iadul pe pământ: o fată și două femei își spun poveștile de groază

„Niciuna dintre aceste fete nu a avut nicio responsabilitate. Toate fetele au trebuit să se îndepărteze de Manchester și de familia și prietenii lor din cauza ta și a ceea ce ai făcut. ”

În afară de intrările în închisoare, fiecare membru al bandei a primit ordin să se înscrie în registrul infractorilor sexuali. Parizian și Ilie s-au spus, de asemenea, că sunt supuși unui ordin de prevenire a dăunelor sexuale.

Vezi: REVOLTATOR: O femeie violată de un refugiat s-a sinucis după ce procurorul a invocat „lipsa probelor” si a clasat dosarul. “s-a simțit devastată în urma violului violent, iar eșecul de a-l judeca pe făptuitor i-a agravat sentimentul de valoare scăzută”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *