“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Marea Britanie atacă din nou România: O țară care vrea să legalizeze furtul nu are ce căuta în UE

 

Situaţia din România este criticată și de politicienii britanici. Euroscepticul Nigel Farage a declarat că nu am făcut cu adevărat tranziţia de la comunism la democraţie şi că în societatea noastră corupţia este endemică. Afirmaţiile sale la radio au provocat însă furia unui ascultător care l-a numit rasist.

„Ţara nu a făcut tranziţia de la anii pe care i-a trăit în comunism la o democraţie occidentală, în adevăratul sens al cuvântului. Mi se pare greu de crezut că suntem în aceeaşi Uniune cu o ţară care se află într-o situaţie precum România”, a declarat Farage.

Farage a fost contrazis însă de unul dintre ascultătorii săi.

„Cred că sunteţi rasist şi mi se pare ofensator modul cum aţi vorbit de România şi români. Da, sunt proteste pentru că oamenii sunt împotriva a ceea ce parlamentarii lor încearcă să facă, dar gândiţi-vă la parlamentarii britanici care au delapidat sute de mii de lire şi încearcă să scape nepedepsiţi. Care este diferenţa?”, i-a replicat ascultătorul.

„Îţi spun eu care e diferenţa, Tony. Corupţia este absolut endemică în societatea românească, lucru susţinut de fiecare raport independent care este publicat”, a replicat Farage.

Nigel Farage a fost liderul partidului eurofob UKIP şi a făcut în repetate rânduri declarații împotriva românilor, despre care a spus că nu i-ar dori ca vecini şi că trimit în Marea Britanie grupări criminale, conform Realitatea TV.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.