Marea Britanie: 7 din 10 alegatori doresc ca imigratia sa fie oprita complet

immigration_thumb

Nimic nu s-a schimbat in ultimii 3 ani; 70% din cetatenii cu drept de vot inca doresc sa vada oprita intreaga imigratie.

DailyMail: Sapte din zece alegatori din Marea Britanie doresc reducerea sau oprirea completa a imigratiei dupa cum spune un sondaj realizat seara trecuta.

Sondajul „YouGov” a obtinut un puternic interes din partea publicului cu privire la imigratie.

In acelasi timp, sase din zece britanici cred ca este estential ca imigrantii sa vorbeasca limba engleza, in timp ce 67% sustin ca englezii trebuie sa detina prioritate pentru locurile de munca.

Migratia neta – diferenta dintre numărul de oameni care vin să traiasca in Marea Britanie si a celor ce emigreaza – a crescut de la 182.000 în anul iunie, de la 167.000 in 12 luni.

Citiți și:  Neo-marxiștii buzoieni promovează integrarea migranților în timp ce românii n-au de muncă

Prim-ministrul David Cameron a promis sa obtina aceasta cifra sub 100.000 in actualul Parlament.

immigration_graph_2011_thumb

Cifrele oficiale spun tot.

Datele ONS arata ca există in prezent 785 de mii de adulti din Marea Britanie, care sunt „non-experti” în limba engleza.

Sondajul a fost realizat de Channel 5.

Cei ce se ocupa de campaniile electorale au declarat ca guvernul trebuie sa asculte de aceasta data si să ia masuri ferme pentru a reduce numărul de imigrantilor. Sursa: Nationalisti.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.