MARE TEAPA PENTRU CREDINCIOSI! In racla Sfintei Parascheva s-au aflat de fapt OASE DE PORC!

ghita

VA BATE DUMNEZEU!!! AU AJUNS CRESTINII SA PUPE PORCII …???

Conform unor informatii venite pe surse in racla Sfintei Parascheva, s-au aflat defapt „moaste” de porc. 

Nu, nu este o gluma! S-au mai intamplat astfel de lucruri si in trecut.

Nu stiti? Pai uitati aici:

INSELATORIE la manastire. Credinciosii au pupat oase de PORC pe post de moaste ale sfintilor. 

Mii de romani au fost lasati sa se inchine la oase de animale, intr-o manastire din Tulcea. Ani la randul, oamenii au pupat ramasite de porci si oi in loc de moastele sfintilor Epictet si Astion, informeaza Romania TV. 

Manastirea Celic Dere din Tulcea este loc de pelerinaj pentru mii de romani. Niciunul dintre credinciosii care i-au trecut pragul nu a stiut ca se inchina de fapt la oase de porci si oi, in loc de osemintele sfintilor Epictet si Astion.

Moastele celor doi sfinti au fost dezgropate impreuna cu oseminte de animale si aduse la manastirea din Tulcea. Au stat acolo mai multa vreme, apoi ramasitele sfintilor au fost mutate la Arhiepiscopia Tomisului, in timp ce la manastire au ramas doar oasele de animale. Surprinzator, insa, credinciosii si turistii au continuat sa se inchine la ele.

,,Resturile acestea au ramas depozitate la demisolul bisericii mari, deci nu propriu-zis in biserica si nu expuse venerarii credinciosilor. Ghidul manastirii spunea ca nu sunt osemninte de sfinti, dar oamenii aveau ocazia sa vada si acel sicriu”, a spus Lucian Feleix Neculai, consilier Episcopia Tulcea. 

Turistii nu au stiut niciodata ce contine cu adevarat racla pe care o vedeau si in fata carei se inchinau.

Dupa ce totul a iesit la iveala, oasele de animale au fost ingropate in cimitirul manastirii. Anul trecut, Patriarhia Romana a cerut ca toate moastele din lacasurile de cult din Romania sa fie inventariate.

DETALII MAI MULTE AICI: VIDEO SOCANT! POSEDATA DE SATANA LA MOASTELE SFINTEI PARASCHEVA! TEAPA! ERAU MOASTE DE PORC!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.