MARE ATENTIE! Un „băimărean” îi lasă pe românii din străinătate fără BANI – IMAGINI CU SUSPECTUL – TRIMITE ACEST ARTICOL MAI DEPARTE!

escroc-londra-2

Cea mai nouă escrocherie, care a făcut deja zeci de victime! Românii de peste hotare sunt disperaţi! Primele imagini cu suspectul.

O nouă metodă de înşelăciune face ravagii în rândul românilor de peste hotare, iar suspectul nr. 1 este, culmea, un… român!

Peste 20 de români au mărturisit, ieri, că au fost ţepuiţi de un conaţional care a pus la cale o metodă inedită pentru a face rapid rost de câteva zeci de mii de lire. Individul, care foloseşte documente false – are două cărţi de identitate, una pe numele Robert Onaca, alta pe numele Romică Verdeş – racolează victime prin intermediul unor anunţuri la mica publicitate, conform cărora oferă spre închiriere cameră într-un apartament.

„Am fost să văd apartamentul şi mi s-a părut OK. A cerut avans 2.300 de lire, şi i-am dat. CÂnd m-a m întors cu lucurile, să mă mut, nu mai mergea cheia. Schimbase yala! Am fost să depun plângere la poliţie, însă sunt slabe şanse să se facă ceva. Am aflat ulterior că a făcut zeci de victime, prin aceeaşi metodă”, a povestit una dintre persoanele înşelate de român, relateaza jurnalmm.ro.

escroc-londra-1

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu