Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
UMOR

MARE ATENTIE! Prima de 1500 lei la CASATORIE se dă doar dacă mireasa e VIRGINA!

nunta de tigani

Anunţată ca o mare realizare de către Gabi Firea, ideea de a oferi 1500 lei cuplurilor tinere care se căsătoresc e de fapt o mare minciună. În dosarul care trebuie depus la Primărie ca să iei banii trebuie să depui adeverinţă că mireasa era virgină în noaptea nunţii, ceea ce înseamnă că de fapt nu va lua nimeni banii.

Tinerii care s-au căsătorit deja spun că teoretic ar merge şi să aranjezi dosarul, dar e riscant: “A mea era şi gravidă în trei luni, se cam vedea, mi-au zis că mai bine nu depun dosarul, că mă bagă la mărturie mincinoasă, fals şi uz de fals şi fac puşcărie”, explică Pop Cristian Sabin, tânăr farmacist dezamăgit.

Tinerele femei spun că populismul Gabrielei Firea e dezgustător: “N-am înţeles, ce-ar trebui să fac, să stau să mă usuc ca să-mi dea ea nişte bani care nu-mi ajung pentru taxa de fotograf? Măcar să-mi dea de un vibrator, dacă nu sunt virgină”, spune Alina Hodor, tânără disponibilă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.