MARE ATENTIE! Oana Stancu Zamfir face un anunt CUTREMURATOR pentru romanii cu credite la banca

oana-stancu

Legea „Dai casa pentru a scapa de banca” nu este pe placul lui Mugur Isarescu. Sute de mii de romani sunt umiliti in ultimul hal de banci, dupa ce au luat credite pe care nu mai au cum sa le plateasca.

Unii sunt executati silit si li se cere ca, pe langa confiscarea unor bunuri, sa plateasca si daunele provocate bancii plus ratele si dobanda, conform descrieri.ro.

Unul dintre initiatorii legii este sotul jurnalistei de la Antena 3, Theodor Daniel Zamfir. Oana Stancu sustine ca BNR-ului nu ii convine deloc aceasta lege si a fost amenintata atat ea cat si familia ei ca deputatul PNL sa renunte la aceasta idee considerata „nastrusnica”.

„E oficial: DNA, a fost sesizată împotriva soțului meu

Înainte de breaking news-ul în care veți fi anunțați că soțul meu este la DNA, vreau să vă spun dumneavoastră, telespectatorilor mei, câteva lucruri despre asta:

1. Soțul meu a inițiat o lege extrem de așteptată de sute de mii de familii din țara asta care nu-și mai pot achita ratele la bănci sau care și le achită cu eforturi inimaginabile, muncind prin străinătate pentru asta sau privându-și copiii de strictul necesar doar pentru că s-au trezit că au fost momiți de bănci să ia credite în franci, de exemplu, iar ratele lor au explodat peste câștigurile salariale. Legea dării în plată înseamnă așa: banca execută doar bunul cu care a fost garantat creditul, nu ca acum să îi ia omului și casa și mașina și casa părinților și salariul și tot să rămână sclavul băncii pe viață.

Citiți și:  Gata, serviciile au ales urmașul lui Iohannis!

2. Legea nu e pentru niciunul dintre membrii familiei noastre. „Dezvăluirea” servită domnului Bădin (cel dat afară de la B1 după ce a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită) în legătură cu creditul pe care îl are cumnatul meu e o mare ticăloșie care are dublu scop:

– să genereze această plângere la DNA cu care soțul meu a fost amenințat până acum de trei ori de oficialii BNR sub acuzația că are interese personale în inițierea acestei legi

– să manipuleze opinia publică cu ideea că Zamfir a făcut legea nu pentru oamenii necăjiți, ci pentru fra-su. Un lucru extrem de fals, dar care mizează pe faptul că oamenii citesc titlurile și gândesc „E ceva acolo, nu iese fum fără foc”. Nu, nu e ceva acolo și nu e niciun foc, doar o petardă odioasă. Cumnatul meu are un credit la bancă, a achitat jumătate din el, garanțiile sunt de trei ori mai mari decât suma rămasă de achitat, așa că ar fi o prostie uriașă să dea în plată bunul ipotecat ca să stingă creditul.

3. Legea aceasta a fost votată în unanimitate aproape în ambele Camere ale Parlamentului, după ce a trecut prin cinci comisii de specialitate. Câteva sute de parlamentari au votat o lege pentru cumnatul meu? Legea e inițiată de 157 de parlamentari. Toți au inițiat o lege pentru cumnatul meu?

4. Dacă soțul meu era un individ care să facă legi pentru fra-su, nu ar fi pus pe altul să inițieze? Ar mai fi ieșit la bătaie pentru această lege cu toate intoxicările bancherilor și ale BNR și ar fi riscat, iată, să fie târât la DNA?

Citiți și:  Eurostat: Românii, cei mai săraci din Uniunea Europeană STUDIU

5. Dacă am ajuns ca pentru inițierea unei legi în favoarea atâtor oameni să te ia DNA, cine va mai iniția legi în această țară? Cred că e un lucru la care să reflectăm toți, și cei care au și cei care nu au credite la bănci.

6. Vă spun aceste lucruri din respect pentru dumneavoastră și încrederea pe care mi-ați acordat-o în toți acești ani.

Nu de frică sau din dorința de a ne văicări public. Suntem perfect conștienți amândoi de timpurile pe care le trăim și după cum vedeți nici eu nu m-am pus la adăpost în toți acești ani, nici Dan nu a dormit în Parlament, ba dimpotrivă, a avut curaj să se lupte cu un sistem bancar extrem de influent și plin de corupție și abuzuri, după cum arată dosarele DNA și deciziile instanțelor în peste 15.000 de procese legate de clauzele abuzive din contractele de credit.

Nu are și n-a avut niciodată afaceri cu statul (și nimeni din familia noastră), n-a cumpărat drepturi litigioase, n-a luat despăgubiri de la ANRP, n-a furat, n-a tăiat salarii, de aceea a putut și poate să iasă cu pieptul înainte în această bătălie pentru o lege dreaptă. Iar eu nu pot fi decât extrem de mândră de el!”, a scris Oana Stancu Zamfir pe Facebook.

VEZI SI: De ce va fi arestat Mugur Isărescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Bancherii niciodată nu vor vrea ca marea masă să trăiască decent și prosper, pentru că astfel nu am avea nevoie de bănci și de credite, sau dacă am avea, ar fi într-o mică măsură. "toți îți vor binele, nu-i lăsa să ți-l ia!"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.