Mare atenție în această perioadă a anului! Pisicile au intrat în călduri și atacă lumea pe stradă! Mai multe persoane au ajuns la spital

AU INTRAT MATZELE IN CALDURI! :))

Un minor în vârstă de 16 ani a ajuns joi seară la UPU Buzău, după ce a fost atacat de pisicile maidaneze.

Cadrele medicale i-au pansat rănile, nu înainte de a le toaleta, minorul fiind direcționat apoi către secția de boli infecțioase, pentru tratament profilactic.

În această dimineață, un buzoian (G.A.), ne-a sesizat cu privire la incidentul produs seara trecută. Pisicile i-au atacat copilul în drumul spre casă, în cartierul buzoian Micro 14. Acesta trage un semnal de alarmă asupra autorităților, deoarece Urbis-Serv nu poate interveni să vâneze pisicile maidaneze, deoarece legislația nu le perimite acest lucru.

În această perioadă a anului pisicile se află în călduri, iar acestea au devenit agresive și pot fi un pericol pentru cetățeni.

Și pisicile din gospodărie par să fi devenit mai agresive, pentru că au ajuns la Urgențe și persoane care au spus că au fost zgâriate de propriile animale.

Medicii recomandă ca persoanele care sunt zgâriate sau mușcate de către câini sau pisici să se prezinte la Urgențe pentru vaccinare antitetanos și pentru îngrijirea plăgilor.

Nu după mult timp, la spital a ajuns și o tânără de 22 de ani, care le-a spus cadrelor medicale că a fost zgâriată de o pisică în cartierul Micro 14, în momentul în care tânăra s-a apropiat prea mult de ea. Sursa: Stiri din Surse Buzau

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Ce articol tendențios! Chiar nu vă e rușine să scrieți așa ceva ? Pisicile nu atacă oamenii nu sar așa pe oameni.Copiii și adolescenții le chinuie iar ele se apără. Eu am pisici sunt atâtea pisici aici în zonă nici una vreodată nu atacat pe cineva.Oricine are pisică știe asta nu mai vorbiți aiurea și nu mai otrăviți mințile proștilor.Acuma vreti să creați neapărat psihoză și să treziți cruzimea indivizilor fără creier asupra pisicilor. Pisicile zgârie ca să se apere atunci când sunt chinuite când sunt lovite și când se simt amenințate .Dar nu așa treci pe stradă și sare pisica pe tine.Cel de 16 ani sigur s-a luat de ele și copiii le chinuie. Nicidecum nu sunt periculoase lor le e teamă de oameni ele dau cu laba doar atunci când se simt atacate sau când sunt atacate. Au și ele dreptul să se apere. Bineînțeles că pisicile își mai zgârie stăpânul in joaca sau când se supără dar asta pentru că ei nu știu cum să se comporte cu o pisică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.