Mare ATENTIE! Sute de mii de clienţi ai Băncii Transilvania sunt vizați – Schimbare uriașă din 3 ianuarie

Mare atenție! Sute de mii de români, aflați în portofoliul Băncii Transilvania, sunt vizați! În urma înghițirii Bancpost de către Banca Transilvania, toți clienții acesteia au trecut în portofoliul BT. Oficial, marea mutare s-a făcut la 1 ianuarie 2019, când Bancpost a devenit Banca Transilvania.

Pentru aceștia, o schimbare uriașă s-a produs, însă, de joi, 3 ianuarie. În luna noiembrie, Bugetul.ro vă prezenta un ghid de informare pe care Banca Transilvania l-a trimis către toți cei care aveau conturi deschise la Bancpost (Vezi AICI mai multe informații).

Una dintre cele mai importante informații prezentate în ghid este aceea că, la Banca Transilvania, persoanele desemnate de către un client BT să efectueze operațiuni pe/în conturile sale au dreptul de a efectua operațiuni din orice cont curent al acestuia.

Acest drept se menține pe toată perioada de existență a conturilor sau până în momentul în care clientul titular al conturilor îl retrage, informa, la acea vreme, BT.

Astfel, din 3 ianuarie, acest lucru este valabil și pentru foștii clienți ai Bancpost, intrați în portofoliul BT.

„Având în vedere aceste lucruri, vă comunicăm următoarele modificări:

  • în cazul în care la data de 28.12.2018 aveți conturi deschise atât la Bancpost, cât și la BT, începând cu 3.01.2019:
  1. toate persoanele cărora le-ați dat drepturi de operare pe conturile dumneavoastră de la BT vor putea efectua operațiuni și pe toate conturile preluate din Bancpost;
  2. toate persoanele cărora le-ați dat dreptul de a efectua operațiuni pe conturile dumneavoastră de la Bancpost nu vor mai putea să facă acest lucru începând cu aceeași dată, 3.01.2019.
  • în cazul în care la data de 28.12.2018 aveți conturi deschise doar la Bancpost, dar nu și la BT, începând cu data de 3.01.2019, orice persoană căreia i-ați acordat drepturi de operare pe vreun cont Bancpost va putea efectua operațiuni pe toate conturile dumneavoastră preluate la Banca Transilvania”, au mai precizat oficialii Băncii Transilvania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.