“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Marcel Ciolacu surprins cu amanta la Paris

cdbb61bbf805a1ce861fb509b33a7911d6091040

Roxana Ilie postează foarte multe fotografii pe Instagram în care apare și Sorina Docuz-Stan, considerată gaura neagră a șefului PSD, premierul României. Sursele din presă afirmă că Roxana Ilie era însoțită de Sorin Grindeanu. Cei doi lideri PSD fiind foarte apropiați de fostele miss Buzău.

Într-unul din aceste instantanee, cele două par a se afla la Paris (cel mai probabil, în 2022), judecând după poza Turnului Eiffel care se vede în geamul cafenelei la care s-au oprit cele două.

În același geam de sticlă se poate vedea și imaginea din spate a unui bărbat înalt, la costum, cu urechi clăpăuge și păr grizonant, bărbat despre care unii ar putea spune să aduce destul de mult cu actualul premier al României.

Concitadinii Marcel Ciolacu și Sorina Docuz-Stan au o relație foarte bună, întărită de multe legături colaterale.

Sinecurile surorii Sorinei Docuz-Stan
Printre aceste legături colaterale se numără și Cristina Arghir, sora Sorinei Docuz-Stan.

Cristina Elena Arghir a fost plasată de fostul ministru al Economiei, Florin Spătaru, în Consiliul de Administrației al Loteriei Române. Vicepremierul și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, i-a oferit și el un loc călduț în Consiliul de Administrație al companiei Rofersped SA, firma de expediții al falimentarei CFR Marfă.

Anterior, Arghir beneficiase de o numire asemănătoare la SIF Oltenia. În plus, aceasta a rămas și la conducerea companiei Internet și Tehnologie S3, firma administrației locale Sector 3, de unde încasează în jur 5.000 de euro lunar.

O altă legătură este Roxana Ilie, prietena cea mai bună a Sorinei Docuz-Stan. Roxana Ilie este beneficiara a mai multe contracte de la PSD.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.