“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITARNOUTATI

MApN GEME de agenți SUA: VA FI RĂZBOI ÎN ROMÂNIA!

cap 1 echipa 696x465 1

Ministrul român al Apărării a descins la Chișinău! Dar, din păcate, nu doar pentru obișnuita ”gargară” a lui ”domn‘ profesor” Vasile Dîncu despre rușii care nu vor îndrăzni să își ridice privirile feciorelnice în fața unui stat membru al NATO!

soldati militari romani razboi 1024x640 1
Instructorii Echipelor Tactico Operative sunt deja la București

Ci doar pentru ca, așa după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, să nu se ciocnească pe holurile sediului central al Ministerului Apărării Naționale cu zecile de agenți americani și instructori militari ai US Army care, la sfârșitul săptămânii trecute, s-au instalat în clădirea din spatele Palatului Parlamentului. Desigur, nu pentru a beneficia de cea mai bună priveliște a unei Catedrale a Neamului aflată în construcție de peste 15 ani. Ci doar pentru a își stabili aici un cartier general al ”Echipelor Tactico – Operative” americane care au fost relocate de urgență în București, chiar zilele trecute. Astfel că obedientul ministru român al Apărării a fost pur și simplu evacuat din propriul birou, pentru ca, la o adică, Vasile Dîncu să se poată jura cu mâna pe inimă că el unul nu a văzut niciun instructor militar american sau ofițer de legătură al DOD – Department of Defense în sediul MApN. Ceea ce însă pur și simplu nu mai conteaza… Pentru că, dacă americanii și-au trimis în grabă Echipele Tactico – Operative la București iar acestea și-au și intrat în pâine, atunci înseamnă că deja cel mai negru scenariu devine de acum ”variantă de lucru”. Și cu toate că liderii politici, ai serviciilor secrete și ceilalți demnitari au reușit să evite până acum ”capcana Herson”, norii negri ai ”internaționalizării” conflictului ucrainean se abat deja asupra României…

”Ăștia nu freacă menta degeaba”…
Acum, normal că la aflarea acestei vești nu putem decât să ne facem cruce cu ambele mâini că ne aflăm într-un Parteneriat Strategic cu Statele Unite ale Americii.

scutaru
George Scutaru… Uite cine apără Insula Șerpilor

insula serpilor 1000x600 1

Mai ales că, iată, Department of Defense deja a trimis la București unii dintre cei mai antrenați și experimentați militari ai US Army. Membrii Echipelor Tactico – Operative nevenind în niciun caz în România pentru militarii americani de la baza de la Mihail Kogălniceanu, cei care iată că se dovedesc mai coruptibili și decât ”nașii” de pe mizerele trenuri românești. Deci, cel puțin la prima vedere ar trebui să răsuflăm ușurați că, uite că americanii nu ne abandonează. Însă adevărata îngrijorare a structurii contrainformative care de altfel a și asigurat ”scurgerea controlată” a acestei informații este că ”Echipele Tactico – Operative nu au descins la București în urma unei alerte privind o agresiune militară iminentă a Armatei Federației Ruse împotriva teritoriului statului român! După cum instructorii americani nu au venit nici pentru efectuarea unor exerciții militare comune devenite deja un fel de ”băiețești” de rutină. Și atunci de ce au fost trimiși ofițerii acoperiți ai Echipelor Tactico – Operative de DOD în România? Mai ales că, după sum susțin sursele noastre, ”ăștia chiar nu freacă menta degeaba pe unde sunt trimiși”! Astfel că, dacă la sfârșitul săptămânii trecute au sosit la București, atunci înseamnă că ”au ceva de făcut”… Iar ”job”-ul lor este să pregătească de război forțele aliate!

”Rolul României și pericolul unei noi recuceriri ruse a Insulei Șerpilor”
Numai că, stranie coincidență, descinderea americană de la București survine la doar câteva zeci de ore după o inițiativă cel puțin la fel de stranie a ”oamenilor președintelui”. Este vorba despre prezentarea făcută în Statele Unite ale Americii, în fața unei delegații a Congresului american, de către conducerea think thank-ului românesc New Strategy Center. Cel condus de fostul consilier prezidențial pe probleme de securitate națională, George Scutaru și recunoscut în tot sistemul drept ”Think tank-ul lui Iohannis”.

Militari romani Fortele pentru Operatii Speciale Exercitii militare marea neagra
Nu trimiteți FOS dincolo de apele teritoriale din Marea Neagră!

Și asta după ce, tot în SUA, în Washington D.C. și în parteneriat cu think tank-ul american Center for European Policy Analysis – CEPA, pe 27 septembrie, același ”think tank” al lui Iohannis, New Strategy Center prezentase studiul ” The Strategic Importance of Snake Island”. După care, pe 28 și 29 septembrie, George Scutaru și ceilalți oameni ai președintelui, însoțiți în permanență de ”ambasadorul personal” român al lui Iohannis la Washington, Alexandru Muraru au solicitat delegaților Camerei Reprezentanților ”necesitatea continuării sprijinului acordat Ucrainei și respingerea atacului rus, pentru evitarea recuceririi de către forțele ruse de ocupație a Insulei Șerpilor și ocuparea coastei ucrainene a Mării Negre”!

herson
Degeaba am evitat ”Capcana Herson”…?

Acum, ce informații or fi avut unii dintre cei mai apropiați strategi pe securitate națională ai Președintelui României că se pregătește o ”recucerire a Insulei Șerpilor de către armata rusă” dacă au dat fuga la Washington, pentru a îi alerta pe americani? Și de ce nu au făcut-o de la București?

Oricum, inițiativa ”nebuloasă” a CEO New Strategy Center, ”pușcăriabilul” George Scutaru și a ambasadorului Alexandru Muraru, ambii cunoscuți drept ”oamenii președintelui” Iohannis a fost urmată de trimiterea de îndată, la București, a primelor Echipe Tactico – Operative ale US Army.

Iar dacă ”eforturile militare comune de apărare a Insulei Șerpilor” solicitate expres de către New Strategy Center implică, sub orice mod, și prezența unor militari, instructori sau ofițeri de legătură români pe ”Snake Island”, atunci chiar că visul președintelul Zelenski de internaționalizare a conflictului ucrainean prin implicarea unui stat membru al NATO are toate șansele să se împlinească. Și avertismentul că ”va f război în România” trebuie luat serios în considerație, din moment ce propaganda Regimului Putin nu va rata cu siguranță această ”minge la fileu” ridicată de niște parcă mult prea obedienții demnitari ai statului român…

Catalin Tache

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.