Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ANALIZENOUTATI

Manipularea si discreditarea – armele Occidentului impotriva poporului roman. Partea I

În cele ce urmează, aş vrea să mă refer la două probleme pe care, din păcate, le întâlnim tot mai des in societatea românească.

Pe de o parte, este vorba despre tentativele de manipulare ale unei largi mase a populaţiei, iar pe de altă parte, de încercările de discreditare a celor care cu o minte limpede si argumente mai mult decât convingătoare încearcă să atragă atenţia asupra dezastrului spre care se îndreaptă ţara, mai ales după intrarea în NATO şi UE, ne scrie cititorul nostru, Lucian Ion-Cojocaru.

În primul rând, pentru a-şi atinge obiectivele lor murdare, puterile occidentale folosesc mass-media conduse de uneltele serviciilor vestice de informaţii, de pe la aşa-zisele televiziuni de ştiri, televiziunea şi radioul publice unde se perinda fel de fel de aşa-zişi analişti politici, militari sau economici, jurnalişti ce vin seară de seară cu lecţiile bine învăţate peste zi, după contactul cu „funcţionarii occidentali” ce îşi desfăşoară activitatea în ambasadele din Bucureşti.

Pe vremea regimului comunist, pe fondul degradării situaţiei din ţară, mai ales după 1980, poporul român în cea mai mare parte era manipulat de către posturile occidentale cu programe în limba româna. Ce puteau înţelege ascultătorii români ale acestor posturi? În Occident totul este OK, drepturile omului sunt respectate, omul cinstit şi muncitor se bucură de preţuire şi în consecinţă este plătit pe măsura efortului depus, libertatea de exprimare este garantata fiind cel mai de preţ lucru pe care îl întâlnim în ţările aflate în afara „cortinei de fier”, cum a numit Churchill estul Europei. În timp s-a dovedit că tot ce am ascultat la aceste posturi vestice ostile intereselor poporului român au fost numai minciuni, propagandă de cea mai joasă speţă, iar în timp totul s-a dovedit a fi exact invers.

A venit însă Decembrie’89, cu lovitura de stat arătându-ne tuturor celor care nu ne-am repezit la jefuirea ţării faţa amară a unui capitalism putred pe cale de dispariţie şi instaurarea plutocraţiei.

Fiind născut şi crescut în Bucureşti, cu acte depuse pentru a emigra in acea vreme, după ce mi-am satisfăcut stagiul militar în câmpul muncii, chiar la mina în subteran şi la suprafaţă, aşa-zisa revoluţie m-a prins pe străzile Bucureştiului, am ieşit în strada ca mulţi alţii, cu inima curată sperând într-o schimbare reală a societăţii. Nu am crezut nici prin visele cele mai negre ca îmi voi risca viaţa pentru a vedea o societate distrusă într-o ţară îngenunchiată, devenită o colonie a SUA şi UE, cu un popor alungat din ţară prin lipsa locurilor de muncă şi a salariilor decente, lipsa unei asistenţe medicale adecvate, dar şi cu o piaţă invadată de otrăvurile venite din „lumea civilizata”, etc. Ce mi se pare şi mai grav este acceptarea unor legi împotriva credinţei, cum ar fi parteneriatul şi căsătoria între persoanele de acelaşi sex.

Orbit de propaganda anti-rusă, dar şi anti-sovietică pe atunci, nu am realizat că lovitura de stat din Decembrie’89 a fost pusă la cale, în primul rând, de serviciile secrete occidentale. Nu vreau să mai deschid acest subiect, deoarece acesta a fost lămurit de către distinşii dvs. comentatori de pe acest site.

Prima mare manipulare după decembrie’89 a fost faptul că trebuie să ne schimbăm economia, ea nefiind în concordanţă cu „noua dezvoltare” a societăţii româneşti. Şi aici tehnicile de manipulare au funcţionat din plin. Mulţi dintre noi, lipsiţi de cunoştinţe economice, ne-am bucurat că FMI-ul şi Banca Mondială obligă autorităţile române la măsuri de austeritate, că este bine să ne închidem „mastodonţii” mâncători de bani, ne-am gândit că aceste organisme internaţionale vor obliga autorităţile române să fie atente cu banii publici, să creeze locuri de muncă, etc. „În tot acest timp, datorită nepăsării noastre, dar şi a prostiei pentru că trebuie sa recunoaştem şi acest lucru, am stat impasibili la distrugerea economiei noastre naţionale. Mişcarea sindicală a fost, practic, distrusă prin trădarea multor lideri de sindicat ce şi-au asigurat conturi grase prin lipsa de atitudine şi lupta pentru drepturile muncitorilor.

Pe de altă parte, Occidentul a tolerat şi tolerează hoţia din România pentru a cumpăra pe nimic tot ce a mai rămas din economia naţională după căderea comunismului. Nu putem uita cum trădătorii de ţară, agenţii Occidentului pripăşiţi prin presă, sindicate, patronate, bănci, parlament, preşedinţie, guvern, servicii secrete, etc. îşi fac bine treaba îmbogăţindu-se şi manipulând în mod grosolan populaţia prin luările de poziţie în spaţiul public.

Atacurile mass-media româneşti împotriva postului de radio Vocea Rusiei, în special, dar şi a Rusiei, în particular, arată disperarea acelora care îşi dau seama că lumea a început să înţeleagă marea minciună cu „fericirea” de a fi o ţară membră a NATO şi UE, marele dezastru adus de pierderea suveranităţii naţionale odată cu aderarea României la nişte structuri occidentale îndreptate împotriva intereselor naţionale. Chiar dacă nu iubeşte în totalitate Rusia, o parte din populaţia ţării începe să înţeleagă că poziţia de vasali ai Occidentului ne-a adus prejudicii grave nu numai pe plan economic, dar şi militar, unde suntem târâţi mai rău ca oile la moarte prin diferitele teatre de luptă deschise pe glob de către jandarmul mondial, SUA. Ni se tot explică ce înseamnă „pericolul rusesc” şi ce protejaţi vom fi dacă rămânem sub umbrela alianţei nord-atlantice. Ani întregi am fost şi încă mai suntem batjocoriţi de aceşti trădători de ţară, de aceşti mercenari (politicieni, jurnalişti, analişti politici, etc.) care din când în când se retrag strategic „la umbră” privind în nemernicia ce-i caracterizează rezultatele muncii lor odioase şi criminale de îndobitocire a unui întreg popor.

Cine a urmărit cu atenţie protestele de la Pungeşti nu a putut să nu remarce apariţia unei informaţii scurte, dar foarte bine plasată în programele de ştiri prin care eram anunţaţi sau mai bine-zis manipulaţi că protestatarii din localitatea respectivă au beneficiat în corturi de serviciile unei prostituate minore. Cu siguranţă că cineva a infiltrat-o atât pe această nefericită, fiind adusă din orfelinat sau de pe stradă, dar şi câţiva „protestatari”, tocmai pentru a discredita în ochii opiniei publice aceasta mişcare contestatară faţă de metoda criminală ce poartă denumirea de fracturare hidraulica, dar şi împotriva furtului de resurse ale subsolului de către companiile americane.

O alta manipulare ordinară este atitudinea Preşedintelui Băsescu în relaţia cu Republica Moldova. Fără îndoială că el face interesul Statelor Unite fiind încurajat de Washington în luările sale de poziţie vis-a-vis de Unirea cu Republica Moldova. Băsescu nu este câtuşi de puţin interesat de soarta noastră, ba din contră, este unul din artizanii genocidului pus la cale împreună cu „prietenii noştri” din Vest împotriva poporului roman.

Nu trebuie sa fii un mare cunoscător al geopoliticii din zonă ca să-ţi dai seama, dragă cititorule, că Unirea României cu Republica Moldova ar aduce NATO şi mai aproape de frontierele Rusiei. Aceasta este miza, aceasta este cartea câştigătoare pe care o doreşte Occidentul. Priviţi ce scenariu malefic se petrece chiar lângă frontierele Moldovei, în Ucraina.

Între timp, de câţiva ani buni, mi-am schimbat radical opiniile sau mai bine zis m-am deşteptat înţelegând din propria experienţă „binefacerile lumii civilizate” şi „respectul” de care se bucură românii în relaţia cu instituţiile occidentale, în primul rând. Pentru această schimbare de atitudine, am fost jignit şi înjurat de către toţi cei care se bucură de faptul că trăim în „libertate” prin diferite forumuri din ţara la care postăm. De atunci m-am hotărât să nu-mi mai exprim niciodată opiniile în mass-media româneşti. Noroc cu posturile radio-tv şi site-urile ruse, iraniene sau chineze de limba engleza şi nu numai unde ne putem exprima opiniile liber, mijloace de informare ce nu dau nicio posibilitate unor indivizi fără argumente să-şi etaleze lipsa de educaţie.

Notă: Toate informaţiile prezentate în articol aparţin autorului. Postul de radio Vocea Rusiei nu răspunde pentru ele.

Sursa: Vocea Rusiei

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

3 comentarii

  1. La dracu..asa de repde sa fi uitat "Marile bucurii" produse de "Poporul prieten si frate" SOVIETIC"" Poporului Roman?Sa nu stim oare ca din cauza Rusilor noi "fratii mai mici ai bolsevicilor de la Moscova" le cam faceam pe foame?? cand din cauza "Marelui Cizmar" [produs al Romaniei fara de tagada" ce sa hotarat el sa plateaca brusc si deodata toate datoriile Romaniei..fara a tine cont ca amaratii stau in frig,fac foamea etc.Datorii care au fost cele mai multe catre "Fratele Sovietic" au am uitat ca tezaurul nostru este in ca la Moscova si nici prin vis nu o sa il vedem acasa? am uitat oare ca tot din cauza "celebrului Frate sovietic" Tara noastra a fost cintita ..si ca acum o o parte este Republica Morldova[maimoare Stefan cel Mare inca o data acum din cauza asta] siincacateva parti sunt prin Ukraina..Ungaria..Bulgaria si am impresia ca si prin Serbia..[dar nu garantez..ca eu nu sunt totusi un istoric..sunt doar un amarastean cu niscai cultura generala ..prinsa de prin cartile cetite de mine in multi ani] Prea repede uitam unele lucruri..oare Din lasitate? din Frica ..din "foamea de bani" cel ce a scris articolul sper totusi sa nu fie ROMAN..Sper..insa tare "mie ca e Roman..Un Roman ce sa vandut pentru "30" de arginti…Pfui..Auzi exprimare libera in Rusia ,Iran ,China etc..la dracu…si chiar va crede oare cineva??

  2. La dracu..asa de repde sa fi uitat "Marile bucurii" produse de "Poporul prieten si frate" SOVIETIC"" Poporului Roman?Sa nu stim oare ca din cauza Rusilor noi "fratii mai mici ai bolsevicilor de la Moscova" le cam faceam pe foame?? cand din cauza "Marelui Cizmar" [produs al Romaniei fara de tagada" ce sa hotarat el sa plateaca brusc si deodata toate datoriile Romaniei..fara a tine cont ca amaratii stau in frig,fac foamea etc.Datorii care au fost cele mai multe catre "Fratele Sovietic" au am uitat ca tezaurul nostru este in ca la Moscova si nici prin vis nu o sa il vedem acasa? am uitat oare ca tot din cauza "celebrului Frate sovietic" Tara noastra a fost cintita ..si ca acum o o parte este Republica Morldova[maimoare Stefan cel Mare inca o data acum din cauza asta] siincacateva parti sunt prin Ukraina..Ungaria..Bulgaria si am impresia ca si prin Serbia..[dar nu garantez..ca eu nu sunt totusi un istoric..sunt doar un amarastean cu niscai cultura generala ..prinsa de prin cartile cetite de mine in multi ani] Prea repede uitam unele lucruri..oare Din lasitate? din Frica ..din "foamea de bani" cel ce a scris articolul sper totusi sa nu fie ROMAN..Sper..insa tare "mie ca e Roman..Un Roman ce sa vandut pentru "30" de arginti…Pfui..Auzi exprimare libera in Rusia ,Iran ,China etc..la dracu…si chiar va crede oare cineva??

  3. La dracu..asa de repde sa fi uitat "Marile bucurii" produse de "Poporul prieten si frate" SOVIETIC"" Poporului Roman?Sa nu stim oare ca din cauza Rusilor noi "fratii mai mici ai bolsevicilor de la Moscova" le cam faceam pe foame?? cand din cauza "Marelui Cizmar" [produs al Romaniei fara de tagada" ce sa hotarat el sa plateaca brusc si deodata toate datoriile Romaniei..fara a tine cont ca amaratii stau in frig,fac foamea etc.Datorii care au fost cele mai multe catre "Fratele Sovietic" au am uitat ca tezaurul nostru este in ca la Moscova si nici prin vis nu o sa il vedem acasa? am uitat oare ca tot din cauza "celebrului Frate sovietic" Tara noastra a fost cintita ..si ca acum o o parte este Republica Morldova[maimoare Stefan cel Mare inca o data acum din cauza asta] siincacateva parti sunt prin Ukraina..Ungaria..Bulgaria si am impresia ca si prin Serbia..[dar nu garantez..ca eu nu sunt totusi un istoric..sunt doar un amarastean cu niscai cultura generala ..prinsa de prin cartile cetite de mine in multi ani] Prea repede uitam unele lucruri..oare Din lasitate? din Frica ..din "foamea de bani" cel ce a scris articolul sper totusi sa nu fie ROMAN..Sper..insa tare "mie ca e Roman..Un Roman ce sa vandut pentru "30" de arginti…Pfui..Auzi exprimare libera in Rusia ,Iran ,China etc..la dracu…si chiar va crede oare cineva??

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.