“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
OPINIIPOLITICA

Manipularea Antenei 3, DEMASCATĂ de o fostă angajată. Jurnalista Petronela Rotar explică cum sunt “spălate creierele” la televiziunea familiei Voiculescu

petronela rotar

Manipularea folosită de Antena 3 este demascată chiar de către o fostă angajată a trustului Intact. Jurnalista Petronela Rotar s-a arătat indignată de modalitățile la care recurg realizatorii postului de televiziune al familiei Voiculescu pentru a “spăla creiere”.

Totul a pornit de la o discuție cu mama sa despre proiectul de lege privind amnistia și grațierea. Petronela i-a mărturisit mamei sale, fostă învățătoare, actualmente pensionară, că este bucuroasă pentru că președintele Iohannis va declanșa referendumul pe această temă, scrie ea într-o postare pe blog.

“PSD a guvernat țara asta mereu, ce ne-o dat Cioloș al tău, că Dragnea ne dă bani în plus la pensie…

Chiar ți se pare o coincidență că a ars Bamboo și imediat s-a ieșit în stradă? Cine a avut interesul să ardă Bamboo?”, i-a replicat femeia, lăsând să se înțeleagă că șeful statului este vinovat incendiu.

a111

Răspunsul femeii a făcut-o pe Petronela să răbufnească.

“Mamă, mamă, alea sunt minciuni, dezinformări, manipulări, nu există presupusa gaură, e doar lipsă crasă de cunoștințe în economie! Mamă, uită-te la mine, sunt om mare, educat, sper eu, am scris cărți, am crescut copii, am făcut 18 ani jurnalism, crezi că nu înțeleg cum funcționează lumea asta? De ce nu poți avea încredere în mine, un jurnalist de profesie, cînd îți spun că își bat joc de voi, că vă spală creierele cu sferturi de adevăr combinate cu multe minciuni, că vă manipulează? Crezi că eu și prietenii mei suntem toți idioți, că ieșim în stradă că ne place gerul? Mamă, oamenii ăia din stradă sunt toți ca mine, îi cunosc, sunt prieteni sau cunoștințe, intelectuali, oameni deștepți, putem fi zeci de mii de cretini, mamă, crezi că eu sunt cretină? Crezi că sunt plătită de Soroș?”, a spus fosta jurnalistă a Antenei 3.

“În timp ce CNA își doarme somnul cel de moarte, să te joci cu mințile oamenilor simpli care nu pot concepe că la televizor li se spun minciuni cu scopul de a fi folosiți.

(…) mă tot întreb cum or dormi oamenii ăia, nu, nu alde Gîdea, și Badea, și Ursu, și Chireac, și alte vedete gras plătite în mințile cărora colcăie rahatul, nu, oamenii ăia cu salarii mici care au opțiunea de a spune stop, nu vreau să mă degradez moral, nu vreau să fac parte din mizeria asta”, adaugă ea.

Textul integral aici:

Antena 3 nu a mințit niciodată, tot ce au zis, așa a fost, mi-a spus mama aseară. Mama, care este o femeie educată, cu asta s-a ocupat, a educat copii, a fost pînă anul trecut învățătoare. La ei în casă, televizorul merge mereu pe Antena 3. Îi spusesem că sunt bucuroasă că Johannis inițiază referendum, iar ea sărise supărată, ce președinte e ăla, un nenorocit, nepatriot, de ziua Unirii merge la Bruxelles. Mamă, tu înțelegi ce înseamnă legea grațierii? Uite, ia-o așa, lasă politicienii corupți care vor beneficia de ea, dar ce zici despre pedofilii, despre violatorii care vor ieși, fiindcă au 60 de ani? Nu vezi ce grabă suspectă de a da legea asta? Mai lasă-mă cu astea, voi nu înțelegeți nimic, PSD a guvernat țara asta mereu, ce ne-o dat Cioloș al tău, că Dragnea ne dă bani în plus la pensie… Și Cioloș ai văzut ce gaură a făcut în buget? Mamă, mamă, alea sunt minciuni, dezinformări, manipulări, nu există presupusa gaură, e doar lipsă crasă de cunoștințe în economie! Mamă, uită-te la mine, sunt om mare, educat, sper eu, am scris cărți, am crescut copii, am făcut 18 ani jurnalism, crezi că nu înțeleg cum funcționează lumea asta? De ce nu poți avea încredere în mine, un jurnalist de profesie, cînd îți spun că își bat joc de voi, că vă spală creierele cu sferturi de adevăr combinate cu multe minciuni, că vă manipulează? Crezi că eu și prietenii mei suntem toți idioți, că ieșim în stradă că ne place gerul? Mamă, oamenii ăia din stradă sunt toți ca mine, îi cunosc, sunt prieteni sau cunoștințe, intelectuali, oameni deștepți, putem fi zeci de mii de cretini, mamă, crezi că eu sunt cretină? Crezi că sunt plătită de Soroș? Eu nu zic că ești cretină, dar chiar ți se pare o coincidență că a ars Bamboo și imediat s-a ieșit în stradă? Cine a avut interesul să ardă Bamboo? Nu știu, mamă, crezi că președintele țării a dat foc unui club plin de pițipoance și maneliști ca să iasă intelectualii în stradă, crezi că s-a furișat prin spate ca să pună foc? Sau poate o fi de la faptul că se fuma? Păi se fumează demult și nu a mai luat foc, chiar acum s-a aprins!!! S-o fi fumat, mamă, dar ca în cazul tuturor incendiilor, o singură dată e nevoie să ia foc…

Și mă uitam cum vorbele gîzilor, badilor, ieșeau din gura ei și simțeam neputință și durere și inutilitate. Mi-am propus de multe ori să nu mai discut politică cu mama, de fiecare dată ne certăm, de fiecare dată mă doare că se îndoiește de judecata mea, că îi e mai simplu să creadă niște necunoscuți care o mint așa cum vrea ea. Și, deși înțeleg că a avut o viață grea, cu muncă la cîmp de la 8 ani la 18, vară de vară, ca să aibă bani să meargă la școală, tot îmi e greu și mă apucă o furie imensă pe faptul că încă se mai poate așa ceva, să truchezi fotografii și adevăruri, să minți, să manipulezi, fără ca nimeni să te sancționeze, în timp ce CNA își doarme somnul cel de moarte, să te joci cu mințile oamenilor simpli care nu pot concepe că la televizor li se spun minciuni cu scopul de a fi folosiți. Doar televizorul e locul unde te uiți ca să te informezi, ceea ce spun ăia e literă de lege, ei sunt niște semizei, niște deținători de adevăruri pe care apoi le comunică și celor mai puțin norocoși decît ei. Și am fost și eu acolo și mă tot întreb cum or dormi oamenii ăia, nu, nu alde Gîdea, și Badea, și Ursu, și Chireac, și alte vedete gras plătite în mințile cărora colcăie rahatul, nu, oamenii ăia cu salarii mici care au opțiunea de a spune stop, nu vreau să mă degradez moral, nu vreau să fac parte din mizeria asta. Fiindcă atîta vreme cît ai mîini, picioare și o urmă de creier nu ai cum muri de foame.

Și nu, petițiile să scoatem canalelea alea din lista de cablu, nu funcționează. Cele două posturi sunt în lista must-carry. Furnizorii de cablu sunt obligați prin lege să le aibă în grilă. Trebuie mai mult, trebuie schimbată legea, urlat la CNA să își facă treaba… Pentru că, în timp ce noi facem mișto pe Facebook, acasă, milioane de oameni simpli, cei mai mulți săraci și prostiți cu un milion în plus care face mare diferență pentru ei, cred tot.

Sursa: B1 TV

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

14 comentarii

 1. Cand musti mana care te-a educat si scoit si ti-a dat si o paine esti ceea ce spui.mama ta saraca nu are vina . Nu te-a facut singura ,in fine ,nu mai are rost sa comentam,toti cei plecati de la Antena 3 arunca cu noroi. Ce rost are sa o intreb pe duduia ,unde este minciuna in toate dezvaluirile cu privire la DNA si alte buzuri … in mod cert ceva o impinge sa arunce cu noroi…ii doresc sa aibe parte si ea de o justitie corecta asa cum considera ea ca este corecta justiti DNA!

  1. Auzi fatuca pai daca CNA nu-si face treaba daca nici cei care au fost pe acolo si au coloana vertrebrala (stii ce este aia ? )
   tac , noi de unde sa stim ce se intampla la aceste televiziuni care efectiv ne manipuleaza ne invrajbesc , ne mint subtil , pai tu crezi ca DNA va putea face fata la toate abuzurile din tara asta .? Dar tu ca multi altii gandesc doar cu alta parte a corpului ( vezi am fost subtil ) atunci cand unii mai au curajul sa spuna lucrurilor pe nume . Fraza " sa musti mana care te-a educat " , domnita draga dar daca mana aia ti-a dat si multa otrava si nu o mai poti suporta , e normal sa inghiti la nesfarsit otrava ? Chiar trebuie sa devenim roboti pentru un pumn de bani ? Dar daca mai sunt multi ca tine ,intelectualo , atunci ne meritam soarta .

  2. Cat a lucrat la haznale, s-a tradat pe sine… A sosit – probabil – momentul cind tradarea de sine a devenit peste poate… Peste puterea suportabilului… Este stiut ca, odata depasite problemele materiale, cele de constiinta devin predominante – daca nu esti un tip lacom, pe care materialul te subjuga…

 2. Eu privesc zilnic Antena3,dar nici macar odata n-am auzit de asa zisa jurnalista,inseamna ca era mediocra de accea nici nu mai este acolo.

 3. Asta a luat-o și ea pe urma lui Monta? Păi dacă a tăcut până acum, e la fel de ticăloasă ca și înainte! Asta nu o absolvă cu nimic! Dar stați liniștiți că nu toată lumea pune botul la căcaturile labe1, eternul adversar “de moarte” al Antenelor! O manipulare de 2 bani găuriți la fel de credibilă ca și mizeria mincinoasă deversată de Monta la hoțștiri…

 4. Mai bine sa inghitem tot sa tacem , ca vezi Doamne musti mana celui care te-a crescut ( cu otrava ) ca DNA face totul , evident CNA nimic , sa traim in minciuna , manipulati , ca asa gandim noi cu " dosul " cand altii mai au curaj sa graiasca altceva decat ne dau altii zi de zi pe sticla sunt nerecunoscatori celor care le-au dat o paine (otravita ) . Cu astfel de gandire si cu oameni ca voi ne meritam soarta , dar sper ca voi sunteti exceptii dar care nu intaresc nimic .

 5. Adevărul rămâne adevăr chiar dacă doare , chiar dacă esti atât de dobitoc că nu pricepi si nu vezi. Adevărul poate venii chiar si de la copii sau de la omul berat dar, nu este obligatoriu să vină de la părinți sau biserică

 6. Petronela,nu-ti fa griji,la fel de indoctrinata de Antena 3 este si mama mea,fiinta educata,desteapta ,dar in varsta.Ne-am propus sa nu discutam politica,caci ,dupa 5 minute,ne certam.

  1. ..imi pare rău să te contrazic.,nici nu se pune problema vârstei,ci exact a indoctrinarii comuniste..Eu am 69 ani și ma informez din mai multe surse,dar mai ales imi pun logica in funcțiune.Probabil mama ta este una din vechea garda ,plină de nostalgia epocii…de aur.S-a intrebat vreodata de unde avea Voiculescu banii necesari sa deschida patru tv-uri inca in 91?…știe ca era director general la Crescent?…explica-i te rog!…mai spune-i ca toți angajații aia mizerabili de la antene sunt datori vanduți lui Voiculescu,poate pricepe și ea de ce latră așa zișii jurnaliști zilnic, pe sticlă .

 7. De mai multă vreme, cu precădere odată cu progresul fulminant al internetului, la nivel global se poartă un război mediatic, fără armistiţii şi fără prizonieri.
  Populaţia este fezandată în direcţiile dorite, în funcţie de aşezarea geografică, interesele economice şi politice, dar mai ales după nivelul de educaţie şi discernământ.
  În fapt, indiferent de tema aleasă, se crează două tabere şi situaţia devine alb-negru: "buni" şi "răi", "ei" şi "noi", cu foarte puţine pete de culoare, asta când nu vorbim chiar de băi de sânge.
  Învrăjbirea sistematică nu e o metodă nouă, a funcţionat cu mult înainte de enunţul "Divide et Impera"; problema reală este viteza cu care ajunge muniţia informaţională la ţintă.

  În ce priveşte România, pentru că suntem aliniaţi la standardele mondiale în domeniu, pe lângă "Uite, ţaţo, trece mortul", beneficiem şi de contextul balcanic şi moştenirea genetică a sindromului "A zis Gheorghe că a spus Vasile".

  Joseph Goebbels, strămoşul grupului Intact.

 8. O manipulare nu o exclude pe alta. Da, cine ia de bun tot ce spune Gâdea e naiv și predicatorul mincinos își râde de el. Dar asta nu înseamnă că cei care au stat astă iarnă în stradă și acum s-au cam lămurit că au fost folosiți, nu au fost la fel de păcăliți. Dacă Gâdea dă înregistrarea cu procurorul DNA, care spune că i-a făcut dosar unuia după 10 ani doar că l-a înjurat sau dacă a dat înregistrările cu Mircea Băsescu, nu înseamnă că faptele nu existau. Dacă te luai doar după Tapalagă, la data respectivă, probabil nici nu aflai.

 9. Tu,sa inteleg. ca nu ai fost spalata cand lucrai la Antene (…pe creier) sa-ti spun de ce:pentru ca nu-l ai!!!

 10. fatooo esti spalata pe creier cu clor, dar nu de antena 3 ci de securistii pt. care lucrezi acum !!! dupa ce te dau afara falimentarii astia sant tare curios ce vei spune despre ei???

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.