Manifestatii NATIONALISTE si in Belgia impotriva „ISLAMIZARII Europei”

belgia-600x300

Peste 300 de simpatizanti ai filialei flamande a miscarii antiislamice Pegida au manifestat sambata pe strazile din orasul belgian Anvers impotriva „islamizarii Europei si a abuzului de drept de azil”, a informat agentia Belga, citata de AFP.

Manifestantii, care au venit si din Olanda, au protestat impotriva „terorismului, islamizarii si abuzului de drept de azil”. Unii dintre ei au arborat o pancarta pe care scria „Mohammed not welcome” (Mohammed nu este binevenit), cu o caricatura a Profetului, fondator al islamului, cu o bomba in loc de turban.

Reprezentantii manifestantilor au tinut discursuri referitor la violentele care au avut loc in orasul german Koln si care au fost atribuite solicitantilor de azil si imigrantilor ilegali.

Printre manifestanti s-a aflat si un reprezentant al Vlaams Belang, principalul partid de extrema dreapta flamand, precum si germanul Lutz Bachmann, fondatorul miscarii Pegida — „Patriotii europeni impotriva islamizarii Occidentului”.

In acelasi timp cu manifestarea grupurilor de extrema dreapta la Anvers a avut loc si o contramanifestatie, o suta de persoane exprimandu-si solidaritatea cu solicitantii de azil.

In Germania, o manifestatie organizata de miscarea Pegida a reunit sambata pe strazile din Koln aproximativ 1.700 de persoane. Incaierarile din timpul protestelor au determinat politia sa foloseasca tunurile cu apa si gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe manifestanti.

VEZI SI: IMAGINILE GROAZEI! PRIMUL VIDEO CU AGRESIUNILE SEXUALE DIN AJUNUL ANULUI NOU DIN GERMANIA | AVERTISMENT! IMAGINI ŞOCANTE, NERECOMANDATE SUB 18 ANI!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *