Manelist buzoian, BATUT BINE. Acum se vaita ca muierea: „M-a amenințat că-mi scoate ochiul cu cuțitul!”

Găbiță de la Buzău – Gabriel Marian Moise, pe numele său – cunoscut manelist din Buzău, a tras în weekend sperietura vieții.

Chemat să cânte într-o discotecă din Tăbărăști, muzicantul buzoian a fost bătut la finalul petrecerii împreună cu membrii trupei sale.

Solistul susține că bătaia și-a primit-o de la proprietarul localului și de la bodiguarzii lui.

Mai mult, acesta a rămas și fără banii pe care îi avea la el – aproximativ 70 de milioane de lei vechi.

Întâmplarea a fost făcută publică de pagina de facebook Balkan Musik:

„Dragi Prietenii pana unde se ajunge cu aceste terori asupra soliștilor și artiștilor ? Acum a venit rându lui GABITA DE LA BUZAU (Gabriel Marian Moise). Nu este normal sa fii batut cu bestialitate, sa fii talharit si sa auzi ca iti va scoate ochiul cu cutitul. Nu este normal sa fii batut cu bestialitate si să îti fie luati proprii tai bani din buzunar, cu care vii de casa. Când urmează ca organele abilitate sa își facă datoria ? Nu este normal sa te duci sa cânți la Club Exclusive Tăbărășți Barza Barzescu, să îți faci programul, sa faci oamenii fericiți, sa-i faci sa se simtă bine și dimineața sa iei bătaie de la un patron psihopat și de la gorile pe care le plătește. Are trei coaste rupte, au dat cu bâta în el, și-a luat bocanci in coaste, în ficat, în față, pumni în barbă”.

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

Deocamdată nu se știe cu ce l-a supărat „Găbiță” pe patronul clubului.

Muzicantul a reușit să scape cu fuga, după care s-a internat la un spital din București pentru a-și vindeca rănile.

Postarea a strâns sute de comentarii pe facebook, în care unii dintre consumatorii de manele amenință cu represalii, iar alții reclamă că muzicantul Găbiță are zile în care n-ar presta cum se cuvine și din acest motiv se întâmplă să-și mai ia bătaie.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile