Mandri ca ne distrug tara…

PSD-slogan

Mândri că suntem români!” – așa ne-au aburit social-democrații, împreună cu aliații lor, în campania pentru europarlamentare. Și atât de „mândri” au fost că au și dat fuga să înregistreze sloganul la Osim. Și știu ei ce știu, căci, după ce vor pune în aplicare, din goana iepelor de pustă (și astea tot „aliate”!), anumite proiecte „pentru România”, numai asta va mai rămâne din țara noastră. Un slogan rezervat la Osim! „Protejat” în drepturile de utilizare chiar față de români! Sau, mai bine spus, în primul rând față de noi! Căci, oare pentru ce altceva le trebuia social-democraților protejarea sloganului la Osim? Pe cine vor ei să împiedice să fie mândri că sunt români?

De fapt, rezervarea sloganului la Osim vine în completarea acțiunii PDSR-PSD, recte Năstase-Ponta, care a dus, în doar câțiva ani, la împiedicarea fimelor de a mai folosi denumiri cu identități naționale. Năstase a creat impertinența, Ponta extinzând ordonanța actualului pușcărias cu o prevedere, la fel de anti-națională, asupra ong-urilor! Iar cine își dorește astfel de sintagme trebuie să cerșească tocmai acordul guvernului.

Or, pe același principiu, mâine-poimâine, o să fim obligați să cerșim guvernanților aprobări, nu doar pentru dreptul nostru de a fi mândri că suntem români, ci pentru însuși dreptul de a fi români! Și nu va trece multă vreme și o să ne trezim că ne va trebui acordul Executivului și pentru întocmirea actelor (și nu doar a celor pentru firme și ong-uri!). Pentru că și documentele personale pot fi considerate un mod de a transmite mândria de a fi români (evident, în abrevierea ROU, și nu ROM!)…

Citiți și:  Mihai Tudose: Tăriceanu a supraviețuit la 5 căsătorii și l-a omorât Victor Ponta

Și atât de mândri sunt că sunt români se dovedesc social-democrații că, în vreme ce depuneau la Osim cererea de rezervare a sloganului, liderii și parlamentarii formațiunii avansau trufași proiectele împotriva dreptului nostru de a fi semeți!

Primul la rampă a ieșit Dra(c)gnea, acesta anunțând reactivarea pachetului legislativ de descentralizare, regionalizare și fărâmițare a țării. Apoi, au venit 38 de parlamentari social-democrați (cum altfel?!) cu amendamente la Codul silvic, prevederi prin care vor să pună la pământ pădurile țării. Căci, prin trecerea pădurilor în intravilan, se va da liber desfrâului defrișărilor și construirii de „pensiunii, spații hoteliere, spa-uri”. Mai puțin, pușcării, că pe astea au uitat deputații să le prevadă!

Toate acestea de întâmplă pentru că, în realitate, social-democrații aflați la guvernare nu sunt nici pe departe MÂNDRI, ci VÂNDUȚI. Vânduți UDMR-ului, Guvernul Ponta, ca minister-anexă al Budapestei, pregătind legislația pentru asaltul final al iepelor de pustă.

Și nu trebuie să desprindem trezirea dintre urne a lui Dra(c)gnea, cu „visul” lui de descentralizare, în fapt autonomie locală și regionalizare (și iată că nu doar caii de pustă visează, ci și țesălătorii lor umili!), de recent reactivatul proiect UDMR-PCM pentru crearea ținutului secuiesc. Proiect care explică avansarea în Parlament a amendamentelor la Codul silvic. Pentru că, grofii vor să-și autonomizeze porcăria ținutul secuiesc, căreia vor să-i pună și președinte de GAZ, pentru a putea exploata totul fără să dea socoteală „centrului”.

Citiți și:  Demisia momentului în România!

Și cum altfel, când, fiind atât de „mândri ca sunt români”, deputați PSD au respins propunerea legislativă pentru interzicerea manifestărilor și a organizațiilor de tip extremist, cu trimitere clară la formațiunile maghiare. Și atât de mândri că sunt români se arată că liderii PSD au acceptat umili și reproșurile UDMR la adresa propriului deputat social-democrat, Bogdan Diaconu, cel ce promovează inițiative cu adevărat demne de a fi parte a stindardului mândriei noastre de a fi români!

Și tot mândri că sunt români, liderii PSD au închis porțile în nasul unei formațiuni românești chemate la guvernare chiar de către ei! Iar în numele aceluiași stindard, „cârlanii” PSD au tras de cotorul legii partidelor până au reușit să mai dizolve din partidele care, deși mici, aveau măreția românismului în denumirile lor. Și tot fiind mândru că e „român” (poate dacă l-ar scrie cu doi de „r”!) a reacționat pesemne și ministrul de externe, pesedistul T. Corlățeanu, care nici până astăzi nu a cerut explicații omologului ungur pentru marșul organizat de iredentiștii de la Budapesta care au cerut dezmembrarea României.

Or, de nu ne trezim, chiar vom ajunge ca PSD să ne închidă într-un țarc. Și culmea va fi că tot noi vom plăti și taxa „de stâlp” pe țărușii țarcului, recte parii de regionalizare-federalizare pe care trădătorii i-au înfipt deja pe hărți… De Cezar Adonis Mihalache – Ziarul Natiunea

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
nicolae calinescu
nicolae calinescu
6 ani in urma cu

Am sa va spun numai atit: Aduceti-va aminte cind asa zisii ~revolutionari~ strigau cit puteau "NOI NU NE VINDEM TARA". Ce s-a intimplat ? De ce s-au sucit ? Eu i-as prinde pe toti revolutionarii, i-as jupui de vii, as pune sare pe ei sa nu se strice si i-as pune la soare sa se incalzeasca.

nicolae calinescu
nicolae calinescu
6 ani in urma cu

De ce nu-l prnzi sa `dansezi` putin cu el ??? Sint sigur ca i-ar place !!! Mai ales dupa muzica Romineasca. Mi-ar place eu sa va cint si voi sa dansati.

nicolae calinescu
nicolae calinescu
6 ani in urma cu

In primul rind nu se avertizeaza, nu se publica intentiile si nu se fac amenintari. Pistolul sau mitraliera nu sint mari probleme. Surpriza si viteza sint cheia succesului. In al doilea rind, daca nu ai postat ce se spune si el te-a numit pe tine personal, poti sa-l dai in judecata pentru `defaimare de caracter` si alte prejudicii. Eu postez toate prostiile, dar nu amenintari, ca nu fac parte din nici o miscare, nici un partid si in USA avem `First Amendment`care este `freedom of speech`.

Am dreptul sa-mi spun parerea mea, fara amenintari.

nicolae calinescu
nicolae calinescu
6 ani in urma cu

Asa zice el ? A fost cuvintul tau impotriva la cuvintul lui ? Daca da, el trebuia sa faca dovada pentru ce zice, nu tu sa faci dovada. Ai avut avocat ? Nu stiu cum este in Rominia, dar parerea mea este sa vorbesti cu un avocat sa redeschida dosarul si pentru defaimare de caracter. Nu platesti avocatul inainte, la sfirsit. De fapt daca vreti sa faceti ceva, o organizatie si sa va inregistrati, va trebuie un avocat bun, nationalist. Eu nu am incredere in avocati. Aici sint in `Court` cu propietarul de bloc si ma reprezint singur. Sa-ti dau un sfat. Esti tinar si parerea mea este sa studiezi legile ca o sa ai mare nevoie de ele in viata. Dupa cum imi dau seama esti un luptator ca si mine, dar trebuie sa-ti folosesti creierul si legile pe o parte, si smecheria pe alta parte. Eu am invatat asta pe pielea mea, nu am avut pe nimeni sa ma invete. Poti sa-i bati cu legile lor. Eu cind am venit in New York nu stiam nimic, nici macar engleza. Acum am invatat toate legile ca am fost fortat. Javrele astea aduc emigranti ca nu stiu legile, nu stiu nimic si-i pot fute cum vor ei. Cind unul devine prea destept il scuipa afara. In orce tara primul lucru care il inveti dupa limba sint legile tari respective.