Mandri ca ne distrug tara…

PSD-slogan

Mândri că suntem români!” – așa ne-au aburit social-democrații, împreună cu aliații lor, în campania pentru europarlamentare. Și atât de „mândri” au fost că au și dat fuga să înregistreze sloganul la Osim. Și știu ei ce știu, căci, după ce vor pune în aplicare, din goana iepelor de pustă (și astea tot „aliate”!), anumite proiecte „pentru România”, numai asta va mai rămâne din țara noastră. Un slogan rezervat la Osim! „Protejat” în drepturile de utilizare chiar față de români! Sau, mai bine spus, în primul rând față de noi! Căci, oare pentru ce altceva le trebuia social-democraților protejarea sloganului la Osim? Pe cine vor ei să împiedice să fie mândri că sunt români?

De fapt, rezervarea sloganului la Osim vine în completarea acțiunii PDSR-PSD, recte Năstase-Ponta, care a dus, în doar câțiva ani, la împiedicarea fimelor de a mai folosi denumiri cu identități naționale. Năstase a creat impertinența, Ponta extinzând ordonanța actualului pușcărias cu o prevedere, la fel de anti-națională, asupra ong-urilor! Iar cine își dorește astfel de sintagme trebuie să cerșească tocmai acordul guvernului.

Or, pe același principiu, mâine-poimâine, o să fim obligați să cerșim guvernanților aprobări, nu doar pentru dreptul nostru de a fi mândri că suntem români, ci pentru însuși dreptul de a fi români! Și nu va trece multă vreme și o să ne trezim că ne va trebui acordul Executivului și pentru întocmirea actelor (și nu doar a celor pentru firme și ong-uri!). Pentru că și documentele personale pot fi considerate un mod de a transmite mândria de a fi români (evident, în abrevierea ROU, și nu ROM!)…

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Și atât de mândri sunt că sunt români se dovedesc social-democrații că, în vreme ce depuneau la Osim cererea de rezervare a sloganului, liderii și parlamentarii formațiunii avansau trufași proiectele împotriva dreptului nostru de a fi semeți!

Primul la rampă a ieșit Dra(c)gnea, acesta anunțând reactivarea pachetului legislativ de descentralizare, regionalizare și fărâmițare a țării. Apoi, au venit 38 de parlamentari social-democrați (cum altfel?!) cu amendamente la Codul silvic, prevederi prin care vor să pună la pământ pădurile țării. Căci, prin trecerea pădurilor în intravilan, se va da liber desfrâului defrișărilor și construirii de „pensiunii, spații hoteliere, spa-uri”. Mai puțin, pușcării, că pe astea au uitat deputații să le prevadă!

Toate acestea de întâmplă pentru că, în realitate, social-democrații aflați la guvernare nu sunt nici pe departe MÂNDRI, ci VÂNDUȚI. Vânduți UDMR-ului, Guvernul Ponta, ca minister-anexă al Budapestei, pregătind legislația pentru asaltul final al iepelor de pustă.

Și nu trebuie să desprindem trezirea dintre urne a lui Dra(c)gnea, cu „visul” lui de descentralizare, în fapt autonomie locală și regionalizare (și iată că nu doar caii de pustă visează, ci și țesălătorii lor umili!), de recent reactivatul proiect UDMR-PCM pentru crearea ținutului secuiesc. Proiect care explică avansarea în Parlament a amendamentelor la Codul silvic. Pentru că, grofii vor să-și autonomizeze porcăria ținutul secuiesc, căreia vor să-i pună și președinte de GAZ, pentru a putea exploata totul fără să dea socoteală „centrului”.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Și cum altfel, când, fiind atât de „mândri ca sunt români”, deputați PSD au respins propunerea legislativă pentru interzicerea manifestărilor și a organizațiilor de tip extremist, cu trimitere clară la formațiunile maghiare. Și atât de mândri că sunt români se arată că liderii PSD au acceptat umili și reproșurile UDMR la adresa propriului deputat social-democrat, Bogdan Diaconu, cel ce promovează inițiative cu adevărat demne de a fi parte a stindardului mândriei noastre de a fi români!

Și tot mândri că sunt români, liderii PSD au închis porțile în nasul unei formațiuni românești chemate la guvernare chiar de către ei! Iar în numele aceluiași stindard, „cârlanii” PSD au tras de cotorul legii partidelor până au reușit să mai dizolve din partidele care, deși mici, aveau măreția românismului în denumirile lor. Și tot fiind mândru că e „român” (poate dacă l-ar scrie cu doi de „r”!) a reacționat pesemne și ministrul de externe, pesedistul T. Corlățeanu, care nici până astăzi nu a cerut explicații omologului ungur pentru marșul organizat de iredentiștii de la Budapesta care au cerut dezmembrarea României.

Or, de nu ne trezim, chiar vom ajunge ca PSD să ne închidă într-un țarc. Și culmea va fi că tot noi vom plăti și taxa „de stâlp” pe țărușii țarcului, recte parii de regionalizare-federalizare pe care trădătorii i-au înfipt deja pe hărți… De Cezar Adonis Mihalache – Ziarul Natiunea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

7 comentarii

 1. nicolae calinescu

  Am sa va spun numai atit: Aduceti-va aminte cind asa zisii ~revolutionari~ strigau cit puteau "NOI NU NE VINDEM TARA". Ce s-a intimplat ? De ce s-au sucit ? Eu i-as prinde pe toti revolutionarii, i-as jupui de vii, as pune sare pe ei sa nu se strice si i-as pune la soare sa se incalzeasca.

  • In oras la mine apare mereu un revolutionar la TV si in presa. El este de origine evreiasca. E cel ce ma bagase pe mine la puscarie. Interesant e ca in perioada revolutiei se afla in Israel. Acum participa alaturi de oficialitati la "depuneri de coroane" mereu cu ocazia 1 Decembrie.

 2. nicolae calinescu

  De ce nu-l prnzi sa `dansezi` putin cu el ??? Sint sigur ca i-ar place !!! Mai ales dupa muzica Romineasca. Mi-ar place eu sa va cint si voi sa dansati.

  • Si-a cumparat pistol de teama mea. Nu mai am treaba cu el.. ultima data am stat 8 luni in puscarie din cauza lui pt "nazism" si "amenintare". Este si mason. Pe facebook are poze cu fratii lui masoni. Uite faza cu pistolul: http://adevarul.ro/locale/buzau/tot-mai-buzoieni-

   Citez din articolul de pe Adevarul: "Unul dintre buzoienii care au cerut eliberarea unui permis de port-armă şi care chiar şi-a cumpărat armă este Lionel Zosmer. Acesta a primit mai multe ameninţări cu moartea pe adresa de e-mail şi a solicitat eliberarea unui permis ca să îşi poată cumpăra o armă cu care să îşi apere familia. Lionel Zosmer este evreu de origine şi în urmă cu mai multă vreme a primit pe internet mai multe ameninţări cu moartea de la o persoană necunoscută. Ulterior s-a aflat că ameninţările veneau de la un tânăr din municipiul Buzău, care a prefigurat un site pe internet prin care a transmis îndemnuri la violenţă împotriva evreilor şi care a transmis şi mesajele de ameninţare pe adresele de mail ale evreilor. "Am primit mai multe ameninţări cu moartea şi bineînţeles că m-am speriat. Am făcut cerere de permis de port-armă, am făcut tot ce mi s-a cerut, am obţinut permisul şi apoi mi-am cumpărat şi armă neletală. Nu am folosit-o niciodată, dar dacă viaţa mea sau a familiei mele ar fi pusă în pericol normal că aş folosi-o", ne-a declarat Lionel Zosmer, deţinător legal de armă neletală."

 3. nicolae calinescu

  In primul rind nu se avertizeaza, nu se publica intentiile si nu se fac amenintari. Pistolul sau mitraliera nu sint mari probleme. Surpriza si viteza sint cheia succesului. In al doilea rind, daca nu ai postat ce se spune si el te-a numit pe tine personal, poti sa-l dai in judecata pentru `defaimare de caracter` si alte prejudicii. Eu postez toate prostiile, dar nu amenintari, ca nu fac parte din nici o miscare, nici un partid si in USA avem `First Amendment`care este `freedom of speech`.

  Am dreptul sa-mi spun parerea mea, fara amenintari.

  • Nu l-am amenintat. Asa zicea el. In Romania nu exista freedom of speech. Aici dreptul la libera exprimare nu este garantat. Eu pt un tatuaj cu zvastica am fost condamnat.

 4. nicolae calinescu

  Asa zice el ? A fost cuvintul tau impotriva la cuvintul lui ? Daca da, el trebuia sa faca dovada pentru ce zice, nu tu sa faci dovada. Ai avut avocat ? Nu stiu cum este in Rominia, dar parerea mea este sa vorbesti cu un avocat sa redeschida dosarul si pentru defaimare de caracter. Nu platesti avocatul inainte, la sfirsit. De fapt daca vreti sa faceti ceva, o organizatie si sa va inregistrati, va trebuie un avocat bun, nationalist. Eu nu am incredere in avocati. Aici sint in `Court` cu propietarul de bloc si ma reprezint singur. Sa-ti dau un sfat. Esti tinar si parerea mea este sa studiezi legile ca o sa ai mare nevoie de ele in viata. Dupa cum imi dau seama esti un luptator ca si mine, dar trebuie sa-ti folosesti creierul si legile pe o parte, si smecheria pe alta parte. Eu am invatat asta pe pielea mea, nu am avut pe nimeni sa ma invete. Poti sa-i bati cu legile lor. Eu cind am venit in New York nu stiam nimic, nici macar engleza. Acum am invatat toate legile ca am fost fortat. Javrele astea aduc emigranti ca nu stiu legile, nu stiu nimic si-i pot fute cum vor ei. Cind unul devine prea destept il scuipa afara. In orce tara primul lucru care il inveti dupa limba sint legile tari respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.