Mama unuia dintre bătăușii din Brașov, reacționează dur la comentariile românilor: „Doar niște analfabeți îmi pot da mie explicația educării unui copil!”

Mama unuia dintre cei doi agresori din Brașov face declarații halucinante, după ce fiul ei a bătut crunt un bătrân de 66 de ani, ajutat de un prieten.

La scurt timp după ce s-a aflat despre cine este vorba, pe rețelele de socializare au apărut sute de mesaje de la oamenii indignați pe fapta celor doi tineri.

Mama atacatorului a postat mai multe mesaje pe Facebook.

Dacă în primă fază a încercat să explice că educația ei nu a dat roade de la o vârstă mai mare a fiului ei, apoi au urmat texte în care îi jignește pe cei care i-au trimis mesaje.

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

„Sunt foarte slăbită şi obosită, nu reuşesc să răspund la fiecare în parte, atât doar că am văzut în aceste zile, am avut o lecţie de viaţă chiar, că în loc să primesc după faptele mele, bunătatea mea, inima mea, ajutor moral, sprijin, vorbe bune, mi s-a întâmplat contrar!.Dar nu-mi pierd curajul şi speranţa pentru că există un Dumnezeu, nu uitaţi asta pentru toţi!”, este un mesaj postat de Claudia, mama lui Mihai Mircea, unul dintre agresorii bătrânului din Braşov.

Femeia a revenit apoi cu o altă postare:

„Doar nişte analfabeţi îmi pot da mie explicaţia educării unui copil! Este una dintre pasiuniile mele dragii mei neştiitori de carte! …. Vouă care nu mă cunoasteţi mai bine mergeţi la plimbare să vă imbogăţiţi vizualul, fără să copiaţi citatele altora care au muncit cu sudoare pentru ele!”, a mai scris Claudia, mama lui Mircea Mihai.

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

Cei doi tineri care l-au lovit pe bărbat chiar și după acesta și-a pierdut cunoștința au fost prinși și arestați preventiv pentru 30 de zile. – Sursa: hoprea.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile