Mama perversiunilor constănțene

Aseară am fost atacat de mama perversiunilor constănțene în combinație cu ucenica ei de la Buzău. V-am tot povestit eu de Regatul Curvelor în alte postări mai vechi. Pula mea şi cinșpe lei… Alţii n-au găsit Atlantida, dar eu am găsit iadul pizdic chiar la 200 km de Buzău. Nu mi-a fost greu. Am urmărit dâra invizibilă pe care chizdele melcoase o lasă prin aer şi pe care doar realii cordaci o pot „mirosi”.

Ce pula mea! Deci la Mireluț, colega de padoc, se-mpute chizda ca peştele pe râul Buzău plouat când vine râba la mal. Peste noapte am devenit un bogătaş al sexului. Mireluș arată ca o matroană cu ştate vechi. Judecând-o după vergituri, zici că e fiica lu’ Petre Roman… Parcă a încercat sa slabească știind ca altfel nu pupă pulă. E nimfomană în vorbă şi-n fire.  Ridurile si vergiturile vin la pachet cu faptul că se spală pe cap cu săpun de casă marca Porcu, cu extract de untură de pește.

Bă,io am cântat prin bodegi şi am fost cinci ani informatoare la securitate.

O miros, la figurat zic. Mi-ar suge cucul ca pe o smochină. Îmi arată agenda ei de „dovezi„ despre animaliste scrise de mână cu â din a. Cică e elevată. Am eu o presimţire că a futut-o şi Dilivestru (un țepar buzoian de ii tot trimite date confidențiale) şi musai tre’ să-mi bag drugul în aceeaşi femeie ca ăla… doar am mai facut asta cu o prietena de a ei din Buzău (prietenii știu de ce).

Mă uit prin agenda ei cu dovezi furajere. Se simte influenţa babelor de pe sacră de sunt cu ochii pe tine orice ai fute pentru a comenta a doua zi. Citesc în continuare. Da. Sunt chestii paranoice.

hoooopaaaaaa! Dar ce-mi văd ochișorii! La penultima pagină a agendei e schiţat planul apartamentului şi e încercuită zona în care locuiesc eu. Deci, Mireluș e informatoare la 2,15 … celebrul DGIPI…infamul servici secret al Politiei RROMane. E clar. Ţinta ei suntem noi, legionarii, nationalistii, extremistii. Numai nazisti nu suntem noi. Bun. Trebuie să aplic planul X şi să-mi bag pula în oamenii lu’ Virgil de la SRI.

Trebuie să mă decid și să mă comport ca la „pariu cu moartea” şi să fut şi să răsfut această pizdiferă pentru a o aduce de partea noastră… așa cum am facut cu ucenica ei de la mine din Buzău. E nevoie de sacrificiu nationalist, legionar .. şi eu la capitolul pizdă sunt pus pe lucruri mari. CU PULA MEA! ………….. LA ATAAAAAC! Nimic nu-mi rezistă pentru că ursitoarea de etnie tiganească mi-a zis: Să fuţi o vacă în pizdă!

 

Suntem la numar 4…. Eu, Dilivestru, o pizdă de prin gară şi matroana. Chefuim în stil Taraf TV: muzică de walkman pe baterii,lanterna pe baterii, totul pe baterii  pentru că Mirelușa nu are gaze şi electricitate.

Nu-mi trebuie apa si curent. Sunt liberă, ce vaginuțu meu… Adică îşi spală peștera la peturi de 2,5 de bere.

De obicei, îşi încarcă telefonul la boșorogii de la firma de securitate care păzesc cu străşnicie azilul de nebuni de alături.

La cum se descurcă în pulan, ar face nod la carici la toată Italia. Mă rog… Se lasă noaptea. Dilivestru e atins de o diaree cruntă şi se eschivează…

Plec… revin peste un sfert de oră. Eu rămân singur pe baricadă cu chizdetul furajer. Scot arma secretă: laptopul cu youtube. În recital: Florin Salam, Jador, Liviu Gutză… Ele dansează în fofoloanca goală iar eu sunt oripilat până în măduva oaselor. Iadul „a coborat„ pe pamant! E nenorocire dusă la extrem. Cred că doar muncitorii s-ar simţi bine aici. Eu, însă, sunt tăiat la ciocan.

Pe la patru juma rămân cu Mireluț.  Îmi face nişte cartofi prajiti a la puscărie.

Mănânc forţat aşa cum roade Scooby oase şi mă aşez pe o canapea prafuita. Mirelutza se chinuie să mă descheie la cămașă. Ai cruce de păr pe piept… Eşti însemnat. Ești Lucifer, Esti 666! O să-ţi dau în cărţi.

Sunt rupt de beat, dar tre’ să-mi urmez scopul cum facusem cu ucenica sa de la Buzău. Nu am mai văzut aşa ceva.

M-a nenorocit, mi-a urlat si dansat, m-a răcorit, mi-a făcut de toate. M-a mestecat ca pe guma Turbo precum o facea adepta ei acum doua saptamani.,.

A fost o oră şi ceva de futai în care eu n-am mişcat un deget. Zici că m-a futut o panteră. Sunt plin de gheare pe spinare. A fost cea mai bătrână scroafă la care am dat la chizdă… sau cel putin asa pare după fizic. Mai bine spus.. care m-a futut. Mă mir cum mi s-a sculat cucul. Parcă îmi băgasem pula în rana din gâtul lui Năstase. Asta cataloghez eu sacrificiu suprem, legionar. Va urma!

Acest articol este un pamflet. Orice asemanare cu persoane reale este …intamplatoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!