Mama papagalilor gen Botezatu’ …Zina Dumitrescu … INCINERATA

După ce a ridicat trupul neînsuflețit al mamei sale de la azilul de bătrâni în care aceasta a trăit în ultimii șapte ani, Cătălin Negreanu ar fi luat o decizie care a stârnit uimire în rândul apropiaților regretatei creatoare de modă.

Potrivit unor surse din anturajul regretatei creatoare de modă, în urmă cu puțin timp, fiul acesteia a decis să incinereze trupul Zinei Dumitrescu. Din câte se pare, Cătălin Negreanu a înregistrat la INML (Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”) o cerere pentru incinerare pe numele Zinei Dumitrescu. Conform surselor citate, ceremonia urmează să aibă loc în jurul orei 17.00, la Crematoriul din Vitan Bârzești.

”E incredibil ce se întâmplă. La IML s-a înregistrat o cerere pe numele Zinei pentru incinerare. Din câte am înțeles, fiul ei vrea să o incinereze astăzi (vineri, n.r.). Este șocant ce vrea să facă acest om. Zina nu și-a dorit acest lucru, ea nu și-a exprimat dorința de a fi incinerată”, a declarat o persoană care a fost foarte apropiată de Zina Dumitrescu.

Joi, medicul Ioan Casian, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele zile din viața fostei creatoare de modă. Doctorul a mai spus cum s-a stins Zina și unde va fi înmormântată.

”Practic, a refuzat să mai trăiască! Asta și-a dorit! Vorbeam zilnic cu ea, de 3-4 ori. Ea zicea că nu are nicio problemă, dar eu știam că nu-i adevărat. Azi, stătea singură, la televizor. A murit în camera ei… I-am dus mâncarea în cameră, dar nu a mâncat. Mai avea puls atunci când am sunat la salvare. A venit salvarea, dar nu s-a mai putut face nimic”, a mărturisit Ioan Casian.

Acesta a mai spus că Zina Dumitrescu ar urma să fie înmormântată la cimitirul Bellu, acolo unde are loc de veci. ”Voi vorbi cu fiul dânsei, să vedem ce facem, cum facem”, a spus Ioan Casian.

Zina Dumitrescu s-a stins din viaţă joi, 28 martie 2019, în jurul orei 15:10. În ciuda eforturilor medicilor şi a rugăciunilor celor care au iubit-o, corpul mamei Zina a cedat. Starea de sănătate a designerului s-a deteriorat în 2009, după ce soţul ei, Costin Dumitrescu, a murit. Ea a refuzat să se mai hrănească, iar din cauza bolii de care se spunea că suferă, Alzheimer, ”Mama Zina” avea nevoie de îngrijire permanentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.