Mama Luizei Melencu a leşinat, după ce jandarmii au venit pentru a o duce la preluare de ADN

După ce a fost amendată cu 5.000 de lei pentru că a refuzat să ofere o nouă mostră de ADN, mama Luizei Melencu, una dintre tinerele despre care se spune că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, la Caracal, s-a trezit vineri cu jandarmii la poartă.

Aceştia au mers la faţa locului pentru a o prelua pe mama Luizei Melencu şi a o duce la preluare de ADN.

Mama Luizei Melencu a fost solicitată de procurori să dea o nouă probă de ADN, însă femeia a refuzat iniţial acuzând că aceştia intenţionează să-i plaseze ADN-ul în zone compromiţătoare.

A fost amendată cu 5.000 de lei, iar la a doua tentativă autorităţile nu au mai aşteptat-o pe femeie şi au trimis jandarmii peste ea.

Mama Luizei Melencu a refuzat să meargă cu mascaţii la prelevare de probe ADN, astfel că între cele două părţi a început o adevărată negociere.

Susţinută de bunicul Luizei, mama fetei dispărute din Caracal s-a menţinut tare pe poziţie însă, în cele din urmă, a leşinat, în strigătele de durere ale bunicului tinerei.

În cele din urmă femeia şi-a revenit, cu greu.

Bunicul Luizei pune întreaga situaţie pe faptul că membrii familiei nu mai au încredere în autorităţi, atâta timp cât de şase luni sunt purtaţi pe drumuri sub diferite pretexte şi nu află nimic concret.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *