Mama lui Mircea Badea, reacție acidă la adresa Andreei Marin, după ce a apărut într-o reclamă! „Interiorul ei a fost „luminat” de un număr impresionant de bărbați!”

Mama prezentatorului TV Mircea Badea a avut o reacție incredibilă la adresa Andreei Marin, ”Zâna Surprizelor”.

Andreea Marin a fost ”demolată” de mama lui Mircea Badea, după ce bruneta a postat pe social media un mesaj vis-a-vis de o reclamă.

“Îmi place sentimentul de curăţenie, de prospeţime, să simt lumina pe chip, dar şi în mine. Mă ghidez după acelaşi principiu mereu: să am grija şi de interiorul meu, o cale sigură de a vedea rezultatele şi în exterior. Folosesc o băutură despre care am mai povestit, pe baza de colagen marin. Contine Naticol care stimulează secreţia de collagen de tipul I şi are o rată de absorbţie foarte mare. Astfel îmi menţin strălucirea părului, elasticitatea şi luminozitatea tenului, ajută la reducerea fragilităţii unghiilor şi la atenuarea ridurilor. Tot ce e mai bun pentru voi!”, a scris Andreea Marin.

Mama lui Mircea Badea o atacă pe Andreea Marin

Mariana Badea, mama lui Mircea, a avut o reacție la adresa Andreei Marin, legându-se viața sa amoroasă.

“Interiorul ei a fost „luminat” de un număr impresionant de bărbați! Cel puțin, de numărul făcut public de ea însăși cu „pudoarea” binecunoscută!”, a scris Mariana Badea.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu