“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Mama Elodiei Ghinescu, DECLARATIE SOCANTA! Cine a sunat-o inainte ca fiica ei sa dispara de pe fata pamantului

elodia

Emilia Ghinescu inca sufera dupa disparitia fiicei sale. Elodia este un caz care a socat intreaga Romanie.

Mama Elodiei Ghinescu, declaratie socanta despre fiica ei. Femeia sustine ca a fost sunata cu cateva zile inainte ca Elodia sa dispara. Emilia Ghinescu a marturisit ca a fost sunata de soacra fiicei sale. Femeia i-a spus Emiliei ca Elodia este in belele. Aceasta va fi batuta de fiul ei, adica de Cioaca.

„Cam cu vreo zece zile înainte de a o omorî, m-a sunat mama lui de la Piteşti şi mi-a spus că Elodia o să mănânce o bătaie de la fiul ei soră cu moartea şi că n-ar vrea să fie în pielea ei. Un om normal nu poate să spună aşa ceva. Nici n-am luat în seamă. Şi nu au trecut nici zece zile şi s-a întâmplat această treabă.

VEZI SI: KOVESI darama din temelii ANTENA3: o noua aparitie publica de impact dupa atacul esuat al lui Tudorel. Este vizat VOICULESCU

Este tot timpul în mintea mea. Mai ales cum spuneţi dumneavoastră, ziua mamei pentru că şi ea era la rândul ei mamă şi copilaşul ei a rămas ca şi orfan. Nu l-am mai văzut de vreo cinci ani. Ultima oară era în clasa a II-a, în clasa I. Şi ne-am dus la şcoală şi directorul prima dată ne-a lăsat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.