Mama daneză povestește cum fiul ei adolescent a fost bătut și băgat în comă de o gașcă de migranți

Din ce în ce mai multe bande de imigranți urmaresc băieți și fete daneze și ii bat în mod sălbatic. Spre deosebire de ceea ce s-a văzut în alte țări din Europa de Vest care s-au „îmbogățit” cu culturi de acest tip, în Danemarca, violența brutală și neprovocată împotriva tinerilor danezi devine parte integrantă din viața de zi cu zi.

Luni, o mamă daneză pe nume Karina Lindboe Wind scrie pe Facebook despre cum fiul ei Lauritz a fost bătut puternic de o bandă de migranți din Copenhaga. Povestea ei este următoarea:

Lauritz a fost doborât din spate, cu capul lovit si aruncat in fața unei mașini în mișcare în apropiere de Goakgade. După ce a rămas inconștient din lovitură, nu a putut să-și atenueze căderea cu mâinile și, ca urmare, a intrat cu fața în primul rând pe trotuar. După aceea, se afirma că un făptuitor a sărit în aer și a lovit în mod repetat in fata.

Citiți și:  GUVERNUL TAIE CEI 1.500 LEI PE LUNĂ PENTRU PĂRINȚII CU COPII LA CREȘĂ ȘI GRĂDINIȚĂ ȘI VA PLĂTI 150.000 EURO PENTRU REFUGIAȚI SIRIENI

La scurt timp, Lauritz a fost dus de ambulanță la Departamentul de Traumatism al Spitalului Național.

De ce s-a întâmplat asta?

Nu există niciun motiv! A fost doar un weekend ca de obicei, doar cu bande de migranți care se plimbau, bătând și jefuind băieți și fete tinere fără apărare.

Printre comentatori, o altă femeie afirma că s-a întâmplat ceva similar cu fiul ei, scriind: „Într-o noapte de iarnă acum câțiva ani, un cuplu de somalezi l-a bătut pe fiul meu, așa că a intrat în zăpadă.”

Alți comentatori scriu că sunt îngrijorați că lucrurile li se vor întâmpla copiilor.

Temerile lor nu sunt lipsite de temei.

Luni, un băiat de 16 ani – fără niciun motiv – a fost lovit de doi băieți străini pe o stradă din Hillerød. Se pare că atacatorilor nu i-a plăcut drumul său de mers, relatează blogul de știri danez Den Korte Avis.

Citiți și:  GUVERNUL TAIE CEI 1.500 LEI PE LUNĂ PENTRU PĂRINȚII CU COPII LA CREȘĂ ȘI GRĂDINIȚĂ ȘI VA PLĂTI 150.000 EURO PENTRU REFUGIAȚI SIRIENI

Vezi: STARE DE ALERTĂ NAȚIONALĂ! Grecia închide granițele, desfășoară armata, elicopterele și navele de război pentru a apăra Europa de migranții trimiși de regimul turc

În aceeași zi, o fetiță de 17 ani a fost atacată de patru băieți cu aspect străin în Helsingør. Ea a fost lovită în mod repetat în față și a fost înjunghiată. A fost dusă la spital pentru răni grave, relatează Den Korte Avis.

Blogurile de știri de dreapta precum Den Korte Avis este unul dintre singurele site-uri de știri din presa daneză care scrie despre atacurile din ce în ce mai frecvente, brutale și rasiste împotriva danezilor.

Vezi: Viktor Orbán: Ungaria se pregătește pentru un război pe două fronturi; imigranti din sud și coronavirus

LASA UN COMENTARIU