MALPRAXIS LA BUZAU: Un bolnav i-a dat medicului 500 de lei in loc de 500 de euro!

sdv

Sub deviza unor medici corupti ai spitalului buzoian:  „Vrei calciu? Fa o laba”, „Calciu să îţi iei din spermă…”, un pacient a dat doctorului Tomita 500 de lei in locul a 500 euro!

Eroare majoră la un spital din Buzau. Un pacient amarat a dat dovadă de o neatenție criminală și în plicul destinat medicului a pus ”din greșeală” 500 de lei, în loc de 500 de Euro, cum era normal pentru operația respectivă. Din fericire eroarea a fost observată de o asistentă, care i-a atras atenția individului certat cu bunele practici în spital si a reusit să remedieze rapid acest malpraxis.

VEZI SI: SCANDAL MONSTRU LA SPITALUL BUZAU! Medicii, ingroziti de ceea ce au gasit in plicul unui pacient: doar 50 lei!

”Când se internează, pacientul depune un jurământ: să dea bani la toată lumea din spital, de la portar, infirmieri și asistente până la directori și contabili. Asta e datoria lui, altceva n-are ce păzi. E evident că pacientul a greșit grav. Trebuia să știe că un medic ia doar Euro. Că doar nu sunt femeie de serviciu!”, explică dr. Tomita.

VEZI SI: Jegurile din Spitalul Judetean de Urgenta sunt cacate pe ele de frica!

Pacientul a fost reținut de autorități și va executa probabil câțiva ani de pușcărie. Nimeni nu poate însă remedia șocul prin care a trecut medicul: ”Suntem scârbiți de această gravă încălcare a deontologiei. Și-a bătut joc de încrederea medic-pacient în ultimul hal. De acum înainte va trebui să verific toate plicurile, că văd că avem de-a face cu animale, nu cu oameni! Să vă duceți să vă operați la veterinar!”.

Citiți și:  E JALE LA URGENȚE. La Pediatrie s-a dublat numărul prezentărilor. Câți dintre cei care vin la UPU au COVID-19

Acest articol este un pamflet …insa exista (si aici) un sambure de adevar…

ACUM LASAM „GLUMA” SI VA SFATUIM:

Aveți posibilitatea să contribuiți la semnalarea unor fapte de corupție despre care aveți cunoștință și la tragerea la răspundere a persoanelor suspectate de comiterea lor. În acest scop, aveți următoarele modalități de a comunica aspectele despre care aveți cunoștință.

Telefonul anticorupției (004)021.312.73.99, care funcționează permanent.

Link DNA pentru sesizari in caz ca ti-a fost ceruta mita: http://www.pna.ro/sesizare.xhtml

Va sfatuim sa filmati/inregistrati audio abuzurile comise de personalul medical. Daca doriti sa expunem fapte de coruptie pe site-ul nostru folositi adresa de mail: webmaster@nationalisti.ro cu subiectul: Spital Buzau

Citiți și:  SITUATIE HALUCINANTA | Foto cu pacienți dormind pe jos, în curtea Spitalului Județean Buzau

VEZI SI: Medic buzoian: Spitalul Judetean de Urgenta este atat de sarac incat pacientii trebuie sa vina cu gandaci de acasa

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile