MALPRAXIS LA BUZAU: Un bolnav i-a dat medicului 500 de lei in loc de 500 de euro!

sdv

Sub deviza unor medici corupti ai spitalului buzoian:  „Vrei calciu? Fa o laba”, „Calciu să îţi iei din spermă…”, un pacient a dat doctorului Tomita 500 de lei in locul a 500 euro!

Eroare majoră la un spital din Buzau. Un pacient amarat a dat dovadă de o neatenție criminală și în plicul destinat medicului a pus ”din greșeală” 500 de lei, în loc de 500 de Euro, cum era normal pentru operația respectivă. Din fericire eroarea a fost observată de o asistentă, care i-a atras atenția individului certat cu bunele practici în spital si a reusit să remedieze rapid acest malpraxis.

VEZI SI: SCANDAL MONSTRU LA SPITALUL BUZAU! Medicii, ingroziti de ceea ce au gasit in plicul unui pacient: doar 50 lei!

”Când se internează, pacientul depune un jurământ: să dea bani la toată lumea din spital, de la portar, infirmieri și asistente până la directori și contabili. Asta e datoria lui, altceva n-are ce păzi. E evident că pacientul a greșit grav. Trebuia să știe că un medic ia doar Euro. Că doar nu sunt femeie de serviciu!”, explică dr. Tomita.

VEZI SI: Jegurile din Spitalul Judetean de Urgenta sunt cacate pe ele de frica!

Pacientul a fost reținut de autorități și va executa probabil câțiva ani de pușcărie. Nimeni nu poate însă remedia șocul prin care a trecut medicul: ”Suntem scârbiți de această gravă încălcare a deontologiei. Și-a bătut joc de încrederea medic-pacient în ultimul hal. De acum înainte va trebui să verific toate plicurile, că văd că avem de-a face cu animale, nu cu oameni! Să vă duceți să vă operați la veterinar!”.

Acest articol este un pamflet …insa exista (si aici) un sambure de adevar…

ACUM LASAM „GLUMA” SI VA SFATUIM:

Aveți posibilitatea să contribuiți la semnalarea unor fapte de corupție despre care aveți cunoștință și la tragerea la răspundere a persoanelor suspectate de comiterea lor. În acest scop, aveți următoarele modalități de a comunica aspectele despre care aveți cunoștință.

Telefonul anticorupției (004)021.312.73.99, care funcționează permanent.

Link DNA pentru sesizari in caz ca ti-a fost ceruta mita: http://www.pna.ro/sesizare.xhtml

Va sfatuim sa filmati/inregistrati audio abuzurile comise de personalul medical. Daca doriti sa expunem fapte de coruptie pe site-ul nostru folositi adresa de mail: webmaster@nationalisti.ro cu subiectul: Spital Buzau

VEZI SI: Medic buzoian: Spitalul Judetean de Urgenta este atat de sarac incat pacientii trebuie sa vina cu gandaci de acasa

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *