Malaezia: Un pescar care a petrecut doua zile putind in deriva in ocean sustine ca a fost violat de un rechin alb

Un pescar din Malaezia care a petrecut două zile plutind în derivă în ocean după ce nava sa s-a răsturnat și s-a scufundat în timpul unei furtuni susține că a fost violat sălbatic de un mare rechin alb în timp ce se afla în apă.

Ashraf Muhammad Bin Syed, în vârstă de 44 de ani, făcea parte dintr-un echipaj de șapte bărbați care a fost raportat dispărut vinerea trecută după ce nava lor de pescuit s-a răsturnat la aproximativ 60 de mile marine de orașul de coastă Mukah.

Șase dintre pescari au fost rapid salvați de alte nave în ciuda furtunii, dar salvatorii nu au putut să-l localizeze pe domnul Bin Sayed.

În următoarele 18 ore, bietul om a plutit peste mai mult de 15 mile marine fără să vadă nicio navă sau pământ.

Atunci susține că a văzut cu un rechin alb de 12 metri lungime apropiindu-se agresiv de el.

Domnul Bin Sayed spune că a crezut că rechinul îl va mușca și îl va ucide, dar prădătorul avea alte planuri mai neobișnuite pentru el …

Pescarul rănit susține că asaltul a durat câteva minute înainte ca rechinul să ejaculeze în apă și să plece.

„Dintr-o dată, a încetat să mă atace și nu aveam idee de ce. Apoi am văzut lucruri albe plutind peste tot și am înțeles că și-a terminat lucrurile. ”

Potrivit experților, agresiunile sexuale ale rechinilor sunt un fenomen rar, dar nu sunt complet nemaiauzite.

Cele mai multe atacuri de rechini în fiecare an apar în timpul sezonului de împerechere, deoarece prădătorii devin deosebit de teritoriali și agresivi.

Multe victime ale agresiunilor sexuale ale rechinilor sunt mușcate fie în timpul, fie după asalt, așa că domnul Bin Sayed are norocul să fie în continuare în viață.

El suferă de consecințele hipotermiei, precum și de câteva gene minore, dar ar trebui să supraviețuiască calvarului său. Totuși, trauma psihologică cauzată de neplăcerea sa l-ar putea afecta tot restul vieții.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *