“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Majoritatea americanilor spun că nici Biden, nici Trump nu ar mai trebui să candideze.

trump biden

Nici democratul Joe Biden, nici republicanul Donald Trump nu par să aibă prea multă susținere din partea alegătorilor americani, la viitoarele alegeri prezidențiale. Două treimi dintre aceștia sunt de părere, potrivit unui sondaj, că niciunul nu ar mai trebui să candideze.

Două treimi din alegătorii din SUA nu vor o nouă confruntare între Biden și Trump

Sondajul, ale cărui rezultate au fost publicate luni, cu o zi înaintea anunţului lui Biden că va candida din nou , arată un public american lipsit de entuziasm faţă de perspectiva unei noi confruntări între Joe Biden şi predecesorul său republican Donald Trump.

Astfel, 44% dintre alegătorii democraţi înregistraţi susţin că Biden nu ar trebui să candideze, în timp ce 34% dintre cei republicani sunt de părere că Trump nu ar trebui să se înscrie în cursa electorală.

Joe Biden, prea bătrân pentru un nou mandat
Aproximativ jumătate dintre democraţii din Statele Unite afirmă că preşedintele Joe Biden nu ar trebui să candideze pentru al doilea mandat la alegerile de anul viitor şi că el este prea bătrân pentru a face acest lucru, notează Reuters.

De la preluarea mandatului în ianuarie 2021, preşedintele Joe Biden a trebuit să trateze probleme economice grave, precum creşterea inflaţiei.

Doar 41% dintre cei intervievaţi, printre care 74% dintre democraţi şi 10% dintre republicani, sunt mulţumiţi de rezultatele lui Biden la conducerea ţării.

Joe Biden este cea mai în vârstă persoană care a ajuns preşedinte al SUA şi ar avea 86 de ani la încheierea unui eventual al doilea mandat de patru ani.

O proporţie de 61% dintre alegătorii democraţi înregistraţi sunt de părere că el este prea bătrân pentru a mai lucra în administraţia SUA.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.