MAJORARI de SALARII pentru bugetari. Pomana electorala inainte de alegeri?

bugetari

Aproximativ 650 de mii de bugetari se vor bucura de o majorare de salariu. Inainte de alegeri, parlamentarii s-au gadit ca o pomana din cand in cand nu strica.

Asa ca au adoptat, luni, pe amendamente, legea pentru aprobarea OUG 20/2016 care aduce numeroase creşteri salariale. Cei mai fericiti vor fi cei care lucreaza in sistemul medical si in invatamant.

Iata schimbarile care vor avea loc:

Se vor majora salariile de baza incepand cu 1 decembrie 2016, pentru personalul din sanatate (inclusiv personalul administrativa) in medie cu 15%;

Marirea salariilor de la aceeasi data, pentru personalul din asistenta sociala in medie cu 15%;

Calcularea sporurilor ca procent aplicat la salariile majorate pentru personalul din sanatate si asistenta sociala;

VEZI SI: TICHETE SOCIALE de 200 de lei de SARBATORI. Iata cine le va primi si ce trebuie sa faci pentru DOSAR

De la 1 ianuarie 2017, de aceleasi schimbari ar trebui sa beneficieze si personalul din invatamant – didactic, nedidactic si auxuliar, +15%;

Majorarea incepand cu 1 decembrie 2016, cu 25% a salariilor de baza pentru personalul din cadrul aparatului propriu al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

De astfel de schimbari se vor bucura si persoanele din sistemul de asigurari dar si personalul din cadrul Agentiei Romana de Salvarea de Vieti Omenesti pe Mare.

 

One comment

  1. Pentru unii bugetari. Vedeți cumva MAI sau MAPN ? Nu. Ei adună firmiturile dacă acestea există. Nu au voie să mârâie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *