“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

RASISM ANTI-ALB: IMAGINI ŞOCANTE! O tânără a fost aproape UCISA cu un baston telescopic de un negru la o nuntă din Capitală – VIDEO

cng

RASISM ANTI-ALB IN CAPITALA!

O tânără a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită cu un baston telescopic în cap, în timpul unei nunţi organizate într-un restaurant din Bucureşti.

Agresorul, un student congolez la Politehnică, a fost acuzat de tentativă de omor.

Totul s-a întâmplat în noatea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.30, într-un restaurant din sectorul 4 al Capitalei. Scandalul a început după ce tânărul congolez, care participa la o nuntă, a încercat să intre într-un alt salon în care era o altă petrecere de nuntă.

O tânără s-a opus, iar studentul străin s-a enervat. În scurt timp, înjurăturile s-au transformat în pumni şi picioare aruncate la întâmplare. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum studentul congolez, înarmat cu un baston telescopic, o loveşte în cap pe tânăra cu care s-a certat iniţial.

În urma loviturii primite, fata s-a prăbuşti la podea. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

8 comentarii

 1. Uitati-va mai bine nu stiu daca e in Ro dar albul avea la inceput bastonul la pierdut……a fugit hahahahahahahahah alba tipa ca proasta regula pentru Prosti NU ATATA BETIVUL ……Restul e cancan.

 2. DACA O MINORITATE DE CIUMAFAI FAC DEJA LEGEA IMAGINATI-VA IN ZECE ANI CE VOR FACE 10000 DE CIUMAFAI
  DAM AFARA DIN TARA OAMENII NOSTRI INTELIGENTI SI CU STUDII SA NE COBORAM LA NIVEL DE CIUMAFAIE
  DIN SECOLUL -100 BRAVO TREABA SI LA ROMANI CA IN RESTUL EUROPEI ESTE DEJA JALE CU EI SE INMULTESC CA PADUCHII SI ADUC CIUMA DUPA EI

 3. DACA O MINORITATE DE CIUMAFAI FAC DEJA LEGEA IMAGINATI-VA IN ZECE ANI CE VOR FACE 10000 DE CIUMAFAI
  DAM AFARA DIN TARA OAMENII NOSTRI INTELIGENTI SI CU STUDII SA NE COBORAM LA NIVEL DE CIUMAFAIE
  DIN SECOLUL -100 BRAVO TREABA SI LA ROMANI CA IN RESTUL EUROPEI ESTE DEJA JALE CU EI SE INMULTESC CA PADUCHII SI ADUC CIUMA DUPA EI

 4. Sa nu-si imagineze nimeni ca africanii sunt niste "dragalasi", multi dintre ei (nu toti) sunt de un rasism iesit din comun! Romanii care traiesc in Romania nu stiu pentru ca sunt putini la noi, in resul Europei, le descoperi adevarata fata. Sau si mai bine, la ei acasa in Africa.

 5. Uitati-va mai bine nu stiu daca e in Ro dar albul avea la inceput bastonul la pierdut……a fugit hahahahahahahahah alba tipa ca proasta regula pentru Prosti NU ATATA BETIVUL ……Restul e cancan.

 6. Sa nu-si imagineze nimeni ca africanii sunt niste "dragalasi", multi dintre ei (nu toti) sunt de un rasism iesit din comun! Romanii care traiesc in Romania nu stiu pentru ca sunt putini la noi, in resul Europei, le descoperi adevarata fata. Sau si mai bine, la ei acasa in Africa.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.