“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Mai tare ca Băsescu! Florin Cîțu face DECLARATIA mandatului: “În fiecare an vine iarna!”

citu in fiecare an vine iarna winter is coming 732596

Mai tare ca Băsescu!  Florin Cîțu face declarația mandatului, chiar în ziua în care a fost desemnat înlocuitorul său la Palatul Victoria. “În fiecare an vine iarna!”, a anunțat premierul, ironic, într-o ședință cu prefecții.

Într-o ședință desfășurată joi online, Florin Cîțu le-a cerut prefecților să mai lase deoparte politica și să se ocupe pregătirile pentru această iarnă cu contracte încheiate, materiale pentru deszăpezire și căldură pentru oameni.

”Aș vrea ca anul acesta să fie poate primul an în care iarna nu ne ia prin surprindere. Știm că vine iarna, suntem în luna octombrie, și în fiecare an vine iarna”, a declarat Cîțu.

Declarația, ironică, fără îndoială, aduce aminte de celebra expresie lansată de Traian Băsescu – Iarna nu-i ca vara!

La final de mandat, iată că Florin Cîțu e pe punctul să depășeasca recordul lingvistic al fostului președinte: În fiecare an vine iarna!

Ironia lui Cîțu amintește și de Jon Snow și celebra expresie “Winter is coming” din serial Game of Thrones. După Superman și Joker, poate vom avea parte de un nou remake cu Cîțu. Până atunci, nu uitați: În fiecare an vine iarna!

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.