MAI RAU CA LA VASLUI: Ţipete şi pumni în miez de noapte, în Buzău. Doua meltence bete moarte s-au luat la omor dupa ce au dat foc la o casa (Video)

Scene incredibile, ieri noapte, în satul Albești, comuna Smeeni, judeţul Buzău. După un incendiu care a mistuit casa unei localnice, a urmat o bătaie în toată regula între proprietara gospădăriei şi cumnata ei, aceasta din urmă fiind acuzată de prima că i-a dat foc casei.

Convinsă fiind de faptul că focul a fost pus de cumnata ei, stăpâna casei s-a năpustit cu pumnii şi picioarele asupra femeii.

Vecinii au fost alertaţi de flăcările care se ridicaseră la câţiva metri în aer şi de țipetele femeii care până de curând a locuit în bucătăria mistuită acum de incendiu.

În scurt timp a sosit la faţa locului şi autospeciala de stingere a incendiilor de la Primăria din Smeeni. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul în câteva zeci de minute, însă focul a mistuit întreaga bucătărie, unde se aflau hainele şi actele femeii care a locuit în anexă până în urmă cu câteva săptămâni.

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

Proprietara bucătăriei incendiate şi-a acuzat cumnata, cea care locuieşte în casa din vecinătatea bucătăriei, aflată la momentul incendiului într-o avansată stare de ebrietate, cum că a pus focul intenţionat. Cele două sunt în conflict de mai mult timp, din cauza drepturilor succesorale, potrivit smeeni.com.

După ce incendiul a fost lichidat, conflictul s-a mutat pe stradă, acolo unde cele două s-au încăierat în văzul vecinilor. Doar intervenția celor de la primărie şi a rudelor celor două a stopat păruiala dintre cumnate.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile