MAI: Manifestarile UNGURILOR pentru autonomie, un pericol pentru ordinea publica

jobbik-rally_20140305073411623

Manifestarile xenofobe care au ca scop „obtinerea autonomiei unor regiuni pe criterii etnice” reprezinta o amenintare permanenta „asupra climatului de siguranta si bunastarii cetatenilor”, potrivit Strategiei Nationale de Ordine Publica 2015 – 2020, supusa dezbaterii publice pe site-ul MAI.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a supus dezbaterii publice proiectul Strategiei Nationale de Ordine si Siguranta publica pentru urmatorii cinci ani.

In documentul postat pe site-ul MAI se arata ca „dinamica fenomenului infractional ramane o amenintare permanenta asupra climatului de siguranta si bunastarii cetatenilor, prin posibile amenintari precum: manifestari de rasism, xenofobie, extremism si alte forme de intoleranta, avand drept scop obtinerea autonomiei unor zone/regiuni pe criterii etnice”.

Alte „vulnerabilitati” identificate de specialistii MAI, care ar putea conduce la cresterea infractionalitatii, sunt „deteriorarea standardelor de viata”, „degradarea mediului familial si a sistemului educational”, „manifestarea in cadrul unor segmente a noii generatii a unui accentuat comportament nonconformist, de respingere a standardelor de convietuire sociala” sau schimbarea modurilor de operare a infractorilor, care invata in strainatate metode noi.

In acelasi timp, pericole pentru siguranta pubilca sunt si „aparitia unor crize economice atat la nivel european, cat si la nivel regional, zonal” dar si „degenerarea adunarilor publice, spontane sau organizate, cu caracter revendicativ, de protest sau a altor forme de manifestare ale cetatenilor pe spatiul public, pe fondul nemultumirilor in plan social”, potrivit documentului supus dezbaterii publice de MAI.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

6 comentarii

  1. Si mai spun ceva:toata treaba ii o mascarada pentru populime,normal ar fi ca organurile sa lucreze in liniste si cand au argumente sa-l ridice de pe strada,fara tembeliziuni.Dar aceasta mascarada ii de fatada-se vor recupera ceva din jaful de miliarde de euro ?Dar organurile lucreaza la comanda ,in marea majoritate nu pentru statul roman.

  2. Scuze-acest comentariu trebuia sa apara la articolul privind Jigodiile din parlament-scuze,a sarit articolul.

  3. Poza de mai sus a fost facuta la un eveniment organizat de Garda Maghiara, varianta ungureasca la Noua Dreapta si fotografia NU a fost facuta in Romania, ci la Budapesta pe Piata Eroilor :). Asa ca nu are rost sa va ambalati…

  4. Ptr Dl Iosif Mihaila – degeaba incercati sa creati imaginea unui mare patriot care s-a suparat pa unguri, care vor nu stiu ce autonomie, daca dvs. ca roman nu va respectati limba materna si scrieti un coment cu peste 20 de greseli ortografice, fara sa folositi punct sau virgula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *