Mai e puțin! Profeția din Biblie care anunta SFARSTITUL LUMII. Ce se va întâmpla în anul 2021! Un preot a dezvăluit ce urmează

Conform unui preot decedat de curând, sfârșitul lumii va începe în câțiva ani!

Omenirea a fost dintotdeauna fascinată de misterele din Biblie și s-a întrebat când va veni sfârșitul lumii și cum va arăta Apocalipsa.

Sfârșitul lumii (Apocalipsa) este mai aproape decât ne imaginăm, conform unui preot pe nume Kenton Beshore, fost președinte al Asociației Biblia Lumii. Deși a murit în 2016, pastorul a avut grijă să îi anunțe pe credincioși faptul că sfârșitul lumii va începe în anul 2021, adică mai repede decât ne-am fi așteptat.

Conform acestuia, în Biblie ar exista semne clare cu privire la faptul că Apocalipsa ar veni începând cu anul 2021. El credea că existența celor două Războaie Mondiale în același secol și apariția Israelului sunt semne ale venirii sfârșitului lumii.

Când vine sfârșitul lumii

Mai mult decât atât, preotul protestant, numit și pastor, a mai adăugat faptul că semne ale sfârșitului lumii sunt foametea, cutremurele, diferitele boli și epidemii, lucruri care deja se întâmplă deja, din ce în ce mai frecvent.

Citiți și:  Păpușarii ne spun că mai sunt 7 ani până la distrugerea Pământului

Vezi: DOLIU IN BISERICA! A FOST GASIT MORT CU O ICOANA IN MANA!

„Șapte semne majore s-au împlinit, alte cinci sunt pe cale să se întâmple și mai vin alte 15, înainte de venirea Domnului”, a mai declarat Beshore, care a considerat că venirea lui Iisus pe Pământ se va întâmpla în anul 2028.

Așa cum era de așteptat, aceste predici au stârnit numeroase controverse printre creștinii din întreaga lume și subiectul a devenit unul extrem de dezbătut în cadrul diferitelor culte religioase.

Vezi: Cum va arăta sfârșitul lumii, de fapt! Primele semne au apărut deja! Ce se va întâmpla cu milioane de oameni, în curând

Citiți și:  Păpușarii ne spun că mai sunt 7 ani până la distrugerea Pământului

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile