“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Mai ceva ca-n Occident, cum arata scoala din Cabesti (Bihor). Primar este o femeie, scoala are chiar si un cinematograf in aer liber

Imagini de necrezut in Romania cu o scoala de comuna, aceasta arata mai bine si este mai bine dotata decat majoritatea scolilor similare din Occident.

Scoala a fost complet modernizata anul trecut, fiind dotata cu table inteligente si multe alte echipamente didactice, inclusiv instrumente muzicale. La inceputul acestui an scolar a fost data in functiune si curtea unitatii de invatamant, cu o infatisare complet nou.

Exista chiar si un cinematograf in aer liber.

Mai ceva ca n Occident cum arata scoala din Cabesti Bihor 1694695356 944 Mai ceva ca n Occident cum arata scoala din Cabesti Bihor 1694695357 948 Mai ceva ca n Occident cum arata scoala din Cabesti Bihor 1694695357 858 Mai ceva ca n Occident cum arata scoala din Cabesti Bihor 1694695357 849 Mai ceva ca n Occident cum arata scoala din Cabesti Bihor 1694695357 734 Mai ceva ca n Occident cum arata scoala din Cabesti Bihor 1694695357 739 Mai ceva ca n Occident cum arata scoala din Cabesti Bihor 1694695357 920 Mai ceva ca n Occident cum arata scoala din Cabesti Bihor 1694695357 242 Mai ceva ca n Occident cum arata scoala din Cabesti Bihor

Primar este Corina Ene, care a lucrat in marile corporatii din Bucuresti insa a ales sa se intoarca acasa.

„Anul trecut cladirea scolii a fost modernizata in cadrul unui proiect amplu, fiind implementat si conceptul ‘smart school’, prin care elevii si dascalii beneficiaza de tehnologie si softuri pentru educatia digitala.

Este un paradis al copiilor cu jocuri pe asfalt, jucarii care ii provoaca la miscare, loc pentru ore in aer liber sub umbra nucului batran, loc pentru cinema in aer liber si o mini gradina japoneza care sa-i indemne pe invatacei la aspiratii inalte!” a declarat primarul comunei, Corina Ene, pentru presa locala.

La scoala din Cabesti invata 103 copii, in clasele 0-8, iar in aceasta vara, pentru prima oara dupa mult timp, toti absolventii de gimnaziu au promovat Evaluarea Nationala. „Cred ca a contat pentru elevi si faptul ca au avut confortul necesar sa invete”, a mai spus Corina Ene.

Lucrarile de reabilitare a curtii scolii au costat 1,4 milioane de lei (inclusiv TVA) si au fost finantate exclusiv din bugetul local al comunei Cabesti. „Reteta este sa administrezi fondurile bine, sa nu faci proiecte doar pe hartie”, a explicat Ene.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.