Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICAȘTIRI BUZAU

MAGARIILE LUI MARCEL CIOLACU: După ce-a vânat cu TERORISTUL Omar Hayssam, joacă poker cu alocațiile copiilor

cpk

MAGARIILE LUI MARCEL CIOLACU, LIDERUL INTERIMAR PSD:

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat joi, la Palatul Parlamentului, că PSD va depune un amendament la legea bugetului de stat pe anul 2020 prin care alocațiile copiilor să fie dublate:

Dacă bugetul va fi asumat de Guvern și nu va trece prin Parlament, PSD va depune un proiect de lege, a anunțat Ciolacu. Dublarea alocațiilor ar însemnă o valoare lunară a alocației de 300 de lei pentru copiii cu vârsta între 2 și 18 ani.

„Deja am hotărât să venim cu o lege sau un amendament prin care se dublează alocațiile copiilor, deoarece anul trecut l-a făcut și PNL, și nu cred că au ceva împotrivă să facă același lucru și anul acesta. PSD consideră că, în prezent, alocațiile copiilor sunt prea mici”, a declarat Ciolacu.

O dublare a alocațiilor ar însemna o creștere a deficitului cu cel puțin 0,4%. În urma unui astfel de amendament, în 2019 deficitul a crescut de la 2,55% la 2,76% din PIB

Orban, despre amendamentul privind dublarea alocaţiilor: PSD a stat trei ani la guvernare, putea să le majoreze

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că Partidul Social Democrat a stat trei ani la guvernare şi putea să majoreze alocaţiile pentru copii în această perioadă.

El a comentat anunţul făcut joi de preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, conform căruia social democraţii vor depune un amendament la legea bugetului de stat pe 2020 prin care propune dublarea alocaţiilor pentru copii, iar dacă Guvernul îşi va asuma răspunderea, social-democraţii vor elabora un proiect de lege pe acest subiect.

Orban a amintit că PNL a majorat alocaţiile pentru copii şi “aproape le-a dublat” şi a spus că liberalii au înaintat proiectul de lege de indexare anuală a cuantumului acestora.

“Eu cred că este suficient. Sigur, acum PSD încearcă să ne copieze pe noi. Cred că aceasta competiţie va fi înţeleasă aşa cum trebuie de toţi românii. PSD a fost trei ani la guvernare. PSD putea în trei ani de guvernare să majoreze alocaţiile pentru copii. Cu toate acestea, alocaţiile au fost majorate de către PNL. Orice fac acum arată că n-au fost în stare timp de trei ani de guvernare să facă absolut nimic decât să facă praf bugetul, să declanşeze cheltuieli nesăbuite, să sifoneze banul public, să-şi angajeze rudele, pilele şi toţi neisprăviţii în administraţia publică, iar acum încearcă să mai obţină încrederea unor oameni venind cu iniţiative populiste pentru care nu există niciun de suport bugetar”, a spus premierul.

El a amintit, în context, că i-a îndemnat pe parlamentari să reflecteze înainte de a avea iniţiative care să genereze cheltuieli bugetare.

“Destul PSD ne-a adus în situaţia să avem un deficit de peste 4%. Orice altă cheltuială angajată înseamnă fie creşterea deficitului, fie punerea Guvernului în imposibilitatea de a putea efectua cheltuieli vitale. (…) Acest populism deşănţat al PSD-ului ne arată clar că n-au înţeles nimic şi sunt convins că românii vor înţelege această parşivenie de care dă dovadă PSD”, a susţinut Ludovic Orban.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.