Mafia siciliană declară război imigrantilor musulmani. Un refugiat a fost împușcat în cap in plina stradă (Video)

mafia

Sefii temutei mafii din Sicilia au anuntat ca sunt in stare de razboi contra migrantilor. In fiecare zi, pe insula ajung peste 1.000 de migranti.Cosa Nostra incearca astfel sa isi mentina suprematia in Sicilia, dupa ce, odata cu venirea migrantilor, au luat fiinta mai multe grupari de crima organizata formate din africani, scrie Daily Mail.

Deja, la Palermo, un migrant din Gambia a fost impuscat in cap in plina zi. Politia se teme ca se va ajunge la o baie de sange. Incidentul a avut loc in urma cu doua saptamani.

„Avem de a face cu acte fara precedent in stil mafiot impotriva migrantilor. Doresc sa isi impuna regulile asupra teritoriilor unde se afla migranti”, a detaliat Guido Lungo, seful politie din Palermo.

Citiți și:  Neo-marxiștii buzoieni promovează integrarea migranților în timp ce românii n-au de muncă

Primarul din Palermo, Leoluca Orlando, le-a declarat jurnalistilor britanici ca „Palermo nu mai este un oras italian. Nu mai este nici european. Te plimbi prin oras si ai senzatia ca te afli la Istanbul sau in Beirut”. (NapocaNews)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.