Mafia PSD: SCANDAL IMENS IN SERVICIILE SECRETE DIN ROMANIA! Fostul șef al SIPI Buzău, pensie de peste 100 de milioane pe lună! Sotia acestuia, Carmen Ichim, pusă de PSD prefect de Buzău!

Marius Valentin Ichim

Mafia PSD/Fostul șef al SIPI Buzău, pensie de peste 100 de milioane pe lună!

Acesta este consilier personal al primarului din Mărăcineni! Sotia, Carmen Ichim, pusă de PSD prefect de Buzău, scrie comisarul.ro.

Declarația de avere a prefectului de Buzău, Carmen Ichim:

Declarația de avere a consilierului personal al primarului din Mărăcineni , Marius Valentin Ichim:

[wonderplugin_pdf src=”http://www.nationalisti.ro/wp-content/uploads/2019/12/Ichim-Marius-Valentin-functionar-public-declaratie-de-avere-20.07.2017.pdf” width=”100%” height=”600px” style=”border:0;”]

Despre Marius Valentin Ichim, presa locală a scris în 2016 că se pensionează și renunță la funcția de șef al SIPI Buzău(serviciul de protecție internă al MAI) pentru a fi numit de primarul PSD de Buzău în funcția de șef al Poliției Locale. N-a mai fost numit. În schimb, a ajuns consilier personal al primarului comunei Mărăcineni. De unde a încasat, în 2018, un salariu de 49.000 lei. Pe lângă pensia de cardru militar în valoare de 130.536 lei. Adică peste 100 de milioane lei vechi pe lună!

Soția sa, Adriana Carmen Ichim, a fost numită de PSD prefect de Buzău.

Soții Ichim sunt considerați oamenii de casă ai actualului șef al Camerei Deputaților și al președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Surse: Activistul Buzoian / Comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *