MAFIA IMOBILIARA TIGANEASCA DIN TIMISOARA – O NOUA VICTORIE IMPOTRIVA ROMANILOR

vladimir-carpaci
Vladimir Cârpaci, unul dintre liderii mafiei imobiliare din Timişoara

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins la sfârşitul săptămânii trecute recursul municipalităţii timişorene faţă de decizia Curţii de Apel din Timişoara, privind solicitarea de anulare a actului de vânzare-cumpărare a clădirii Spitalului de Copii Louis Ţurcanu, din zona centrală a oraşului de pe Bega, încheiat în anul 2006, între soţii Mariana- Adina şi Alexandru Popescu din Bucureşti şi Vladimir Cârpaci, unul dintre liderii mafiei imobiliare ţigăneşti din localitate.

Municipalitatea timişoreană a contestat în instanţă tranzacţia în valoare de 240.000 de euro, susţinând că nu i s-a oferit posibiitatea, la momentul respectiv, de a-şi exprima dreptul de preempţiune, având în vedere că aici funcţiona o secţie a Spitalului de Copii, informează portalul Ora de Ştiri. Acţiunea a fost introdusă în anul 2011, dar a fost soldată cu eşec atât la Tribunalul Timişoara, cât şi la Curtea de Apel, fiind menţinută şi la ultima instanţă de judecată a ÎCCJ.

pneumologie-evacuare-1-640x426

Clădirea cu etaj a aparţinut familiei unui medic, până la naţionalizarea comunistă, de când a fost folosită ca şi spital. După 1989, imobilul a fost revendicat de Eva Georgescu şi tranzacţionat succesiv de mai multe ori, ajungând în proprietatea soţilor bucureşteni Popescu. Laboratorul şi Secţia de Pneumologie a Spitalului au fost evacuate de executorii lui Cârpaci, în toamna anului trecut, când întreg mobilierul a fost scos în stradă.

Citiți și:  VIDEO HALUCINANT! S-A INTERVENIT CU MASCATII DUPA CE UN GRUP DE ETNICI "NEPRECIZATI" AU DAT FOC UNUI CATELUS SI AU AMEINTAT PROTECTIA ANIMALELOR CU SABIILE

Municipalitatea a avut mai multe litigii cu clanul Cârpaci, inclusiv pentru executarea unor amenzi, pentru neefectuarea unor lucrări de reabilitare a clădirilor deţinute în centrul oraşului. Potrivit unor declaraţii din 2013 ale primarului Nicolae Robu, Vladimir Cârpaci ar fi efectuat amenajări, cu încălcarea prevederilor legale, ale unei clădiri de pe Bulevardul Mihai Eminescu, fiind amendat cu 100 lei / zi. În zece ani s-a adunat, astfel, o datorie de 365.000 de lei către bugetul local. Conform Digi 24, în contul acestei sume, Primăria Timișoara vrea să-l execute silit pe Vladimir Cârpaci și să readucă în patrimoniul orașului corpul de clădire pierdut.

ND-TM-mars-mafia-imobiliara-FrontPress-11

Mafia imobiliară ţigănească este una din cele mai stringente probleme cu care se confruntă Timişoara, acest lucru fiind semnalat atât de presa locală sau centrală cât şi de naţionaliştii de la un ONG care au organizat regulat marşuri de protest pe străzile oraşului.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

În toamna anului trecut, viceprimarul Traian Stoia declara că mafia imobiliară ţigănească ar avea complici în rândul funcţionarilor publici. Potrivit acestuia, mai mulţi timişoreni au venit la el în audienţe şi s-au plâns de modul în care au fost trataţi de către ţigani. Însă imediat după ce ieşeau din primarie, victimele ar fi primit de fiecare dată apeluri telefonice de ameninţare din partea ţiganilor, la nici câteva minute după ce păraseau instituţia publică.

vladimir_carpaci-31810

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Osiceanu
Osiceanu
6 ani in urma cu

Nu ziceati ca ND e o diversiune? Poza cu ei? Pai ce, acum e mandria Timisoarei?

buhas
buhas
6 ani in urma cu

Ii putem duce pr toti tigani in transnistria si alti nedoriti sa ne ocupam de ei acolo asa cum merita

Amy Neagoe
Amy Neagoe
6 ani in urma cu
Raspunde lui:  F14

Sunt de acord!

H****
H****
6 ani in urma cu

mesaj cenzurat din cauza legislatiei in vigoare.

Amy Neagoe
Amy Neagoe
6 ani in urma cu
Raspunde lui:  H****

Total de acord..inclus aici și Evreii care îi/le susțin.

george
george
6 ani in urma cu

Asa ceva ne trebuie noua….
http://www.cinemagia.ro/filme/the-untouchables-in

Sa omoare toate ciorile din tara!Si cand termina cu ei sa treaca la bozgorii care trebuie!

2019
2019
6 ani in urma cu

Si totusi noi cand ne ridicam?