Mafia imobiliara tiganeasca din Timisoara din nou in atentia DIICOT

11 imobile situate aproape de zona centrala a Timisoarei au intrat in atentia reprezentantilor Curtii De Apel si a procurorilor de la DIICOT (Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism), la sesizarea autoritatilor locale, prin viceprimarul social-democrat Stoia Traian. Cele mai multe din cladirile vizate apartin clanurilor tiganesti Carpaci si Stancu, unele din cele mai influente familii asociate cu mafia imobiliara tiganeasca din oras.

Primarul Timisoarei a declarat ca a sesizat autoritatile competente duap ce a analizat mai multe documente si a ajuns la concluzia ca locuintele erau construite fara autorizatie sau detinute ilegal. Stoia Traian se mai arata oarecum optimist in privinta faptului ca zece din aceste imobile vor reveni in patrimoniul primariei, unele dintre ele fiind situate chiar pe bulevardul Loga, una din strazile grav afectate de mafia imobiliara.

Citiți și:  CLANUL DUDUIANU - INTERCEPTAT: ”Va ieși război, s-a dat alarmă de gradul zero! (…) Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei…”

„Metodele prin care tiganii au devenit proprietari incep cu amenintari, santaj, elemente constitutive ale infractiunii de coruptie si Poltitia Timisoara se ocupa cu mult succes de cercetari si aducerea in cadrul legalitatii a ceea ce s-a intamplat pana aum acolo”, a declarat pentru Digi 24 viceprimarul Timisoarei.

In vara anului trecut, dl Stoia Traian declara ca mafia imobiliara tiganeasca ar avea complici si in randul functionarilor publici. Potrivit acestuia, mai multi timisoreni au venit la el in audiente si s-au plans de modul in care au fost tratati de tigani. Insa imediat dupa ce ieseau din primarie, victimele ar fi primit de fiecare data apeluri telefonice de amenintare din partea tiganilor, la nici cateva minute dupa ce paraseau institutia publica.

Citiți și:  SPECTACOL GROTESC: Vasluienii, terorizati în centrul orasului: scuipati, înjurati si blestemati dacã nu cumpãrã iconitele tiganilor

Sursa: Nationalisti.ro

Va mai poate interesa si:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile