Mafia imobiliara tiganeasca continua sa terorizeze Timisoara

Ţiganii din Timişoara terorizează proprietarii unei clădiri din centrul oraşului, după o metodă deja testată şi binecunoscută. Aceştia au montat un panou pe imobilul istoric şi au scris pe el “firmă de ţigani”, cu scopul de a speria orice persoană care ar dori să cumpere sau să închirieze un spaţiu din imobil.

Clădirea din Piaţa Maria a fost luată la ochi de mafia imobiliară şi locatarii susţin că noii vecini fac ravagii şi încearcă să îi determine să părăsească imobilul pentru a putea fi achiziţionat în întregime pentru un preţ de nimic de ţiganii care au cumpărat deja un apartament. Aici noii proprietari au adus mai mulţi conaţionali care au menirea să-i terorizeze pe români şi să-i îndepărteze pe cei care ar dori să cumpere în locul ţiganilor spaţiile din imobil.

1

“Fac dezastru, scandal şi manele în fiecare noapte. Se bat, distrug apartamentul, urinează pe uşile noastre. Copiii lor fac lipsa mare pe scările imobilului. Poliţia vine şi ridică din umeri. Sunt convins că sunt mână în mână cu ăia bogaţi, care au cumpărat apartamentul. Acum au pus ‘firmă de ţigani’ pe poartă. Eu nu sunt rasist, dar ce înseamnă asta? Asta nu e rasism? Cei care au vrut să închirieze apartamente aici sau să cumpere au fugit imediat când au văzut anunţul”, a declarat unul dintre locatarii imobilului pentru ExclusivTm.ro.

Citiți și:  Bătaie ca-n Vestul Sălbatic. Războaiele între interlopi terorizează România

2

Această practică a devenit un obicei în Timişoara. În 2008, prefectul de Timiş, Ovidiu Drăgănescu a fost ameninţat cu moartea şi a fost cât pe ce să ia bătaie, după ce s-a dus incognito într-o clădire pe care ţiganii încercau să pună mâna. Pe imobilul respectiv stătea deasemenea scris un mesaj de intimidare, instalat chiar de familia Căldăraş, care a ocupat unul din apartamentele de la ultimul etaj al vilei cu numărul 13 de pe strada Braşov.

„Nu e bine să cumperi aicea, că vrem să luăm noi totul. Noi ţiganii facem scandal şi dacă trebuie venim cu săbii, cu iatagane. M-ai bine ar fi nici să nu mai calci pe aici“, s-a răstit unul din proprietari la fostul prefect, care s-a prezentat ca un simplu cumpărător.

Citiți și:  POLITISTI UMILITI IN PROPRIA MASINA DE TREI TIGANI INTERLOPI / VIDEO HALUCINANT

3

În 2012, un caz similar a avut loc şi pe strada Paris, în plin centrul municipiului Timişoara, unde Veberaş Cârpaci a cumpărat un apartament la parterul imobilului situat la numărul 19, adică exact în faţa staţiei de tramvai de la Piaţa 700. Sursa: FrontPress.ro

ND TM tigani

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile