Mădălin Voicu – un TIGAN DERBEDEU

madalin-voicu

Așezat precum rahatul pe farfurie, lăfăindu-se în platoul infractorilor de la Latrina3 (antena3), tiganul derbedeu Mădălin Voicu consideră că șefa ÎCCJ nu are nicio calitate pentru a conduce magistrații de la Înalta Curte.”Livia Stanciu e o bucătăreasă de la cantina partidului sau concurentă la ”Mireasă pentru fiul meu”. Nu are ce căuta în poziția aceea. Ar fi trebuit, nu doar pentru cazul Rarinca, să își dea demisia! Nu acum, ci mai demult, pentru că nu are calitatea pentru această funcție.”, a spus Mădălin Voicu la Latrina 3.

În august 2014, același personaj, membru al Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, în același loc, a făcut-o pe șefa DNA purcică.

Invitat la antena 3, deputatul PSD Mădălin Voicu, care se declară om de cultură, a avut o reacție de derbedeu când pe o plasmă din studio rulau imagini cu Kovesi.

”Nu vreți să scoateți purcica aia de pe ecran? E zi de weekend, trebuie să ne simțim bine, nu să o vedem pe ea!”, a spus Voicu.

Dacă îl facem cum e o să sară în sus de indignare şi o să ne reclame la CNCD.

CITESTE SI:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Kovesi a dat lovitura! Parchetul European s-a apucat de curatenie IN FORTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.